Ece Erken: 'Çok Fena Yakıştılar'

Programında Demet Akalın'ın kınasından fotoğraflar paylaşan Ece Erken, ''Arkadaşım diye söylemiyorum ama çok fena yakıştılar.’’ dedi.

Beyaz Tv ekranlarında güzel sunucu Ece Erken 'in sunuyla ekrana gelen Ece Erken İle Tatlım Benim programında Demet Akalın 'ın kına gecesinden izlenimler paylaşıldı.

Gecede çektiği fotoğraflarla törenin detaylarını izleyicileriyle paylaşan Ece Erken, '40 gün 40 gece düğün yapılır mı? Yapılır ve yapılmaya da devam edilecek' dedi. İlk düğünün Çırağan 'da olduğunu hatırlatan Ece Erken, 'Dün de kınamız vardı. Yarın istemeye gidecekler ve söz yüzükleri takılacak. Şaka bir yana Demet Akalan 'ın düğünü hepimizin dilinde.' diye devam etti.

Fotoğrafların ekrana gelmesiyle kına gecesinden de detaylar vermeye başlayan Ece Erken, 'Ben ilk başta kulisteydim. Orada Alişan 'ın düğünde taktıklarına kadar dedikodu yapıldı. Okan 'la Demet sahneye çıktıklarında ise platform yükseldi. Her şey çok güzeldi ' dedi. Ekrana gelen yeni fotoğraflarla Demet Akalın'ın kına gecesinde yaşananlara dair ayrıntılar vermeye devam eden Ece Erken, 'Arkadaşım diye söylemiyorum ama çok fena yakıştılar.' şeklinde konuştu.