Sarayda Catherine Etkisi

İngiltere Prensi William'ın güzel eşi Cambridge Düşesi Catherine'in her zaman şık, uyumlu, trendy ve yerine uygun giyinmesi, sarayın diğer fertlerinin de giyimlerine çekidüzen vermesine neden oldu

İngiltere Prensi William'ın geçtiğimiz yıl Cambridge Düşesi Catherine ile evlenmesinin ardından tüm dünyada bir Catherine etkisi yaşanıyor. Nişanlandıklarını açıkladıkları andan itibaren Catherine'in giydiği her şey yok satıyor. Her zaman renk uyumuna ve gideceği yerin gereğine uygun giyinmeyi bilen Catherine'in dünyanın dört bir tarafından takipçileri var. Milyonlarca kişi, iş görüşmesinden düğüne, açılıştan partiye kadar birçok farklı yere giderken Catherine'in giysilerinden ilham alıyor. Bu kişiler arasında William'ın bir zamanlar Catherine ile görüşmek istemeyen kuzenleri Prenses Beatrice ve Eugenie de var.

PRENSESLER ONU ÖRNEK ALDI
İngiliz Daily Mail gazetesi her zaman rüküş giyinen iki prensesin, William'ın düğünündeki kötü giysi tercihlerinin ardından Kraliçe tarafından uyarıldığını yazdı. İki prenses o günden sonra özel stilistlerle çalışıp daha şık giyinmeye başladı. Kraliçe'nin tahttaki 60'ıncı yıl kutlamalarında da her iki prenses Catherine'in giyim tarzına yakın giysi tercihleriyle dikkat çekti.