Filmi beklenen ilgiyi görmedi

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Süpertürk filminde gişede beklenen ilgiyi göremediklerini söyledi. Karadağlı Çocuklar Duymasın dizisindeki rol arkadaşı Pınar Altuğ'a da övgüler yağdırdı.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Süpertürk filminde gişede beklenen ilgiyi göremediklerini ifade ederek, 'Bizim de bundan çıkardığımız dersler var 'dedi. Karadağlı Çocuklar Duymasın dizisindeki başrol arkadaşı Pınar Altuğ'a da övgüler yağdırdı.


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tayyar Işıksan'ın sunduğu Beyaz Manşet programına konuk olan Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı, 16 Mart 'ta vizyona giren Süpertürk adlı filmini değerlendirdi.

Komedi yapmanın çok zor bir şey olduğunu vurgulayan Karadağlı, 'Komedi yapayım derken gülünç duruma düşebilirsiniz. Bunun dengesini çok iyi ayrmanız gerekir. Bu arada her kesime hitap edecek bir komedi anlayışı içinde olmanız lazım, 7 'den 70 'e güldürebilmeniz lazım. Herhangi bir sınıf farkı olmaması gerekiyor. Villada oturanın da aynı şeye gülmesi lazım, varoşlarda yaşayanlardın da... yani ortak paydada birleşebilmeleri gerekiyor. Bunu yakalamak çok zor 'şeklinde konuştu.

'BU FİLMDEN ÇIKARDIĞIMIZ DERSLER OLDU'

Filmde seyircilerin beğenecekleri noktalar olacağını söyleyen Tamer Karadağlı, 'Tabiî ki vay seyirci gitmedi demek işin en kolay kısmı. Bizde kendi eksiklerimiz nedir, ne değildir onları sorguluyoruz. Ama elbette herşeyin daha iyisi olabilir. Bizim de bundan çıkardığımız bir sürü ders var 'dedi.

'ESKİ EŞİM VE KIZIM BU FİLMDE OYNADI'

Karadağlı, kendisi için bu filmin en önemli tarafının eski eşi Arzu Balkan'ın oynaması olduğunu belirterek, 'Daha da önemli tarafı kızım Zeyno oynadı. Kızım Arzu 'nun çocukluğunu oynadı 'diye konuştu.

'PINAR MÜTHİŞ BİR AŞAMA KAYDETTİ'

Çocuklar Duymasın dizisindeki başrol arkadaşı Pınar Altuğ'a da övgüler yağdıran Karadağlı şunları söyledi:

'Tamer ve Pınar çok oyumlu oldu. Pınar son derece akıllı ve yetenekli bir kız. Diziye ilk başladığımız andan şu ana gelene kadar çok ciddi yol kat etti. Dinledi ve egosunu hiçbir zaman ön plana çıkarmadı. 'Ben modellikten geliyorum, oyunculuk yapmadım ve öğrenmek istiyorum' dedi. Bunu çok açık gönüllülükle söyledi. Ve hakilkaten söylenen her şeyi harfi harfine uyguladı. Müthiş bir aşama kaydetti. O kadar iyi oturdu ki Meltem karakterine; hakikaten Meltem'i Pınar'dan başkasının oynaması mümkün değil. 'BEYAZ GAZETE