Ünlü komedyen dünya evine girdi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile Pera Palas Oteli’nde dünya evine girdi.

Magazin dünyasının kalbi Pera Palas Otel 'de attı. Komedyen Cem Yılmaz ve dört aylık hamile sevgilisi Ahu Yağtu, 150 seçkin davetlinin katıldığı bir törenle nikâh masasına oturdu.

Düğüne katılan ünlüler arasında Demet Akbağ, Demet Evgar, Yavuz Turgul , Tolga Çevik, Sezen Aksu, Şebnem Ferah, Mazhar Alanson ve eşi Birik Suden de vardı..Ayrıca Özge Ulusoy-Hacı Sabancı çifti düğüne katıldı. Cem Yılmaz 'ın nikâh şahitliğini, bel fıtığı ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Ahu Yağtu'nın nikah şahitliğini ise Tülin Çamlıca yaptı

Ünlü çiftin evleneceği otelde inanılmaz bir hareketlilik yaşandı. Basın mensupları öğlen saatlerinden beri kapıda bekledi.

Ünlü komedyen dünya evine girdi Ünlü komedyen dünya evine girdi

Ahu Yağtu 'nun düğünde giyeceği gelinliği Hakan Yıldırım 'ın diktiği ortaya çıktı. Gelinliğin oldukça sade olduğu gözlemlendi. Hakan Yıldırım, “Ahu benim çok eski bir arkadaşım ve dostum. Gelinliği hediye etmedim, parasıyla aldılar” diye konuştu.

Ahu Yağtu 'nun giyeceği gelinlik ve çiftin keseceği pasta ise arka kapıdan içeri alındı.

Ünlü çift misafirler için oteldeki odaların bir çoğunu ayırttı.

Güvenlik amacıyla emniyetten bir ekip ve ambulans otelin önünde hazır bulunduruldu.

Geceye ilk gelen isim ise usta sanatçı Şener Şen oldu.

Gecede nikah memurları kötü bir sürprizle karşılaştı, nikahı kıydıktan sonra arabalarına doğru giden memurlar, arabalarının çekilmiş olduğunu görünce düğüne geri dönmek zorunda kaldılar. Kriz nikah memurlarına taksi bulunduktan sonra aşıldı.