Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ten Unutulmaz Konser

Türk Sanat Müziği’nin sevilen seslerinden Safiye Soyman ve son günlerde çıkardığı yeni albümüyle ünlenen Faik Öztürk Ceyhan’da birlikte sahne aldı.

Devlet Bahçeli Spor Tesisleri 'nde Ceyhan Yardımseverler Derneği 'nce düzlenen geceye katılan Safiye Soyman ve Faik Öztürk 'ü görmeye gelen hayranları programa akın etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Yardımseverler Derneği Ceyhan Şube Başkanı Şengül Gözler, kendilerine maddi manevi yardımlarını esirgemeyen Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü 'ye ve tüm yardımseverlere teşekkür ederek, 'Dernek olarak 300 öğrenciye burs veriyoruz. Bu gecemizde de bizleri yalnız bırakmayan Ceyhanlılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Amacımız Ceyhanlıları eğlendirirken eğitime ve öğrencilerimize de faydalı olabilmek. Buraya gelerek bizlere güç veren siz değerli Ceyhanlılara, bu geceye katılan Safiye Hanım ve Faik Bey 'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum 'dedi.

Gecede Safiye Soyman davul çalarken, Faik Öztürk ise zurna çalarak izleyicinin karışına çıktılar. Ceyhanlılar, Safiye Soyman 'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ve Faik Öztürk 'ün stand-up tadındaki şovlarıyla müzik ve eğlence dolu bir gece geçirdi. Programa, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Garnizon Komutanı Yarbay Ümit Şener, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Aygün, Emniyet Müdürü Zülfikar Sökmen, Oda başkanları, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.