Rojin'e Canlı Yayında Şaşırtan Hediye

Yüzmeyi yeni öğrendiğini söyleyen Rojin'e katıldığı programda bir şnorkel ve bone hediye edildi

A Haber 'de yayınlanan 'Pazar Eki'programına konuk olan Rojin, yeni albümü 'Çu Çu-Gitti Gitti 'yi, yakında piyasaya çıkacak 'Rojin'adlı parfümünü ve kendini anlattı. Yüzmeyi yeni öğrendiğini söyleyen şarkıcıya yayında bir şnorkel ve bone hediye edildi.

Sahnede 11 dilde şarkı söylediğini belirten Rojin, “Bu kez edepsizlik yapıp klibin yönetmenliğini de yaptım. Çok hırslıyım. Çocukken gölde, derede yüzüyordum ama denizden korkuyordum. Sonunda yüzmeyi de öğrendim. Yedi yaşına kadar uyur gezerdim. Gözüm açık mahallede gezermişim. Tedavi olmadan kendi kendine geçti” dedi.

Cadde'nin haberine göre, Bilgi Üniversitesi 'nde yüksek lisans yaptığını anlatan şarkıcı, kültürel incelemeler bölümünde diğer kültürleri öğrendiğini açıkladı. Parfüm çıkardıktan sonra herkesin kendisine “Yurt dışındakileri taklit ediyor” dediğini dile getiren şarkıcı, “Tarlada çalışmış, çok uzun zamanlar ter kokmuş biri olarak parfüm kullanmayı sevmiyorum. Ama kendi adıma bir parfüm yapayım dedim. Birbirimize sıkacağımız tek şey parfüm olsun istiyorum” şeklinde konuştu.