Kadir Bizim Gözbebeğimiz

Yeşilçam'ın kraliçesi Hülya Koçyiğit, usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin, kendisiyle bir hafta önce görüştüklerini belirterek, "O bizim canımız, gözbebeğimiz" dedi.

Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biri olan Kadir İnanır'ın, akciğer kanserine yakalandığı yönündeki haber hayranlarını derinden üzdü.

TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan Yeşilçam'ın kraliçesi Hülya Koçyiğit, Kadir İnanır ile bir hafta önce görüşmüştüklerinde neler konuştuklarını anlattı. İnanır'ın kendisine sigarayı bıraktığını söylediğini belirten Koçyiğit, 'Bana da tavsiyeleri oldu. Bugün de bel fıtığı ameliyatı için hastaneye yatığını öğrendim. Akciğer kanserinden deniyor ama değildir inşallah, Allah korusun.Gözbebeğimiz, canımız o 'diye konuştu.

'EN BÜYÜK ACISI CÜNEYT ARKIN DA ÇIKTI '


Sema Eren 'in, İnanır'ın 'Yeşilçam'da o kadar sağlıksız şartlarda çalıştık ki, bir gün bunların acısı çıkacak 'sözlerini anımsatması üzerine Hülya Koçyiğit, 'Ama en büyük acısı Cüneyt Arkın'da çıktı. Atlayan, zıplayan, attan takla atan muhteşem filmlerdi. O büyük bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı ve doktor vaktiyle yaptığı ihmallere bağlamış. Hepimiz aynıyız, hiçbir farkımız yok. Hiç birimiz filmlerimizde dublör kullanmadık, kendimize bunu yediremedik. Hepimizin vücudunda yaralar, bereler, kırıklar dolu. Benim bileğim kırık, ciddi bir kristal cam kesiği oldu, iki kemiğimi görmüştüm. Yara izleri vardır, ayağımda yanık vardır. Çok zor koşullarda emek verdik ama helal olsun 'şeklinde konuştu.

Habertürk Gazetesi'nin Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biri olan Kadir İnanır, akciğer kanserine yakalandı yönündeki haberi ünlü aktörün yeğeni tarafından yalanlandı.

Kadir İnanır 'ın yeğeni Levent İnanır, dayısının sağlık durumuna ilişkin bazı söylentiler olduğunu hatırlatarak, 'Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Başka bir rahatsızlığı da yok 'dedi. BEYAZ GAZETE