Hüseyin Küçük: Türk Tasarımcıların Çoğu Showmen

Moda tasarımcısı Hüseyin Küçük, "Türk tasarımcıların çoğu showmen,Türk devletine,milletine katma değeri yok''

Moda tasarımcısı Hüseyin Küçük,ülkemizde gündemde olan çoğu tasarımcıların show yaparak bir yerlere gelmeye çalıştıklarını belirterek''Türk tasarımcıları dünya pazarında yerini almakta geçikti,kişiye özel çalışmak,tasarımcılık değil,terziliktir.

Gündemde olan tasarımcıların çoğu showmendir.Türk milletine, devletine katma değeri yok.Rıfat Özbek, Hüseyin Çağlayan Türktür ama İngiliz tasarımcısıdır''dedi. Kadın eğitimini destekleyen XL moda tasarımcısı Hüseyin Küçük, Türk kimliği ile 4 coğrafya da 20 ülkeye ürünlerinin satılmakta olduğunu da belirterek'' Türkiye'nin yurt dışındaki gönüllü elçisi olduğunu'' söyledi ve şöyle konuştu: ''Pazarda ismiyle rekabet eden moda tasarımcısı yok gibi. Etiketi yoktur, showmendir. Hüseyin Küçük olarak XL kadınını siyah renklerden çıkartıp çok renkli bir kısma götürmeye çalışıyorum.''

Moda tasarımcısı olmasına rağmen bü güne kadar manken ve foto model çok kişiye bir yerlere gelmesi için elinden geleni yaptığını söyleyen Hüseyin Küçük, şu anda Arap asıllı Sezen Öztürk ile ilgilendiğini,İsviçre'de büyümüş olan Sezen'in Türkiye'de yaşadığını,moda tasarımcılının yanı sıra oyunculuk eğitimi de aldığını''söyledi.