Can Bonomo'yu ağırlayacaklar

Günaydın Restaurant Zinciri'nin ortağı İsmet Yalçın, hafta sonu tatilini eşi Sevim Hanım ve arkadaşlarıyla beraber Kartalkaya'nın yeni gözdesi Kaya Palazzo'da geçirdi.

Kartalkaya'yı ve Kaya Palazzo'yu çok beğendiğini ifade eden Yalçın, 'Dost tavsiyesiyle geldik ve burayı çok sevdik. Sakin ve güzel bir kayak merkezi. Uludağ'daki karmaşa yok'dedi. Günaydın Restaurant zincirinin her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Yalçın, 'Yakın gelecekte dört tane şube daha açacağız. Bu şubeler , iki tane Bakü'de bir tane Ankara 'nın yeni gözdesi Çukurambar'da ve bir tane de Trump Tower'da olacak. Bu dört şubeyle birlikte Günaydın markası toplam 30 şubeye ulaşacak.

Bu yıl sonuna kadar bu rakam daha da artacak. Bakü şubemiz orada yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'na yetişecek. Can Bonomo ve Türk ekibini orada ağırlamak istiyoruz. İnşallah Can, kebabımız yedikten sonra çıkıp Eurovision'da çok iyi bir derece alacak. Biz kebap konusunda çok iddialıyız. Dünyanın en iyi kebapçısı biziz. Bu konuda hiç bir şekilde mütevazi olmayacağız. Biz hem çobanız, hem üreticiyiz, hem de kasabız. Etin geçtiği her aşamayı kendimiz kontrol ediyoruz. Yurtdışında açılıma devam edeceğiz'diye konuştu.