İstanbul Fashion Week’e Ünlü Yağdı

İstanbul’un cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yanı sıra oyuncu isimler İstanbul Fashion Week’e akın etti.

Türk moda endüstrisinin dünyaya açılan penceresi İstanbul Fashion Week bugün moda severlerin buluşma noktası oldu. Taksim Tepebaşı 'nda 11 Şubat Cumartesi gününe kadar devam eden defile ve özel gösterimler ile İstanbul bir kez daha modaya boyanıyor.

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) önderliğinde Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenlenen IFW 'ye katılan marka ve tasarımcılar, “2013 Sonbahar / Kış ” koleksiyonlarını sunuyor.

2009 yılından bu yana devam eden ve senede iki kez gerçekleşen IFW, Türk tasarımcı ve markalarını yerli ve uluslararası alanda tanıtmayı, moda endüstrisindeki tasarım gücünü arttırarak Türk ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

IFW, etkinlik boyunca dünyanın ünlü basın gruplarının temsilcilerine ve yabancı alıcı gruplara ev sahipliği yaparken 1.000 'den fazla kişiye istihdam imkanı sunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi 'nin destek verdiği IFW 'nin ulaşım sponsorluğunu Türk Hava Yolları, online moda sponsorluğunu Markafoni, makyaj sponsorluğunu M.A.C, konaklama sponsorluğunu The Marmara Pera ve içecek sponsorluğunu da Perrier, S.Pellegrino, Aqua Panna ve İlly İssimo üstleniyor.