İstanbul Fashion Week'te Niyazi Erdoğan'ın Gecesi

Niyazi Erdoğan’ ın 2013 Sonbahar/Kış sezonu için hazırladığı “Gece” koleksiyonu W İstanbul’ da moda severlerin beğenisine sunuldu.

İstanbul Fashion Week 2012 kapsamında genç tasarımcı Niyazi Erdoğan “Gece” koleksiyonunun lansmanını, İTKİB ' in organizasyonunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), İstanbul Moda Akademis (İMA) işbirliğiyle, W İstanbul ' un ana sponsorluğunda ve Deri Tanıtım Grubu ' nun desteğiyle birbirinden özel konukların beğenisine sundu.

09.Şubat Perşembe günü saat 21.30 ' da W İstanbul ' un içinde bulunan W Lounge ' ta gerçekleşen lansmanda konuklar keyifli dakikalar geçirdiler.

“Her karanlık gecenin sonunda aydınlık bir sabah vardır.”

Duymaya alışık olduğumuz bu söz Niyazi Erdoğan ' ın 2012-2013 Sonbahar-Kış koleksiyonunun çıkış noktalarından biri oldu.

“Yaratıcı insanların kaygıları, krizleri ve bulanık dönemleri olması doğaldır” diyen Niyazi Erdoğan, bu süreçlerin sonunda hep daha iyi işlerin çıktığına inanmakta ve kendisinden, bizden izler taşıyan bu kapsül koleksiyonu geceye ithaf etmektedir.

Serseri ruhlu, başkaldıran, ne istediğini çok iyi bilen, güçlü ama derinlerde bir yerde kırılgan bir yapıya sahip 'gecelerin kıralı'nı sunuyor bize bu kez. Şehirli ve net bir erkek bu. İstanbul'un gecesini de gündüzünü de yaşayan, giydikleriyle var olan değil, giydiklerini var eden bir erkek....

Silüetlerin daha dar olduğu “Gece” de süper skinny pantalonlar, saten ceketler, file detaylar, deri paltolar, kürk yakalar, olmazsa olmaz yıkanmış jeanler ve aksesuarlarıyla gerçek bir centilmen karşınızda olacak. Flört etmeyi seven bir centilmen…