Bir ünlü çift daha boşanıyor

Dizi setinde tanışıp evlenen Oyuncu çift Birce Akalay ile Murat Ünalmış boşanıyor.

Oyuncu çift Birce Akalay ile Murat Ünalmış, 2011 yılında görkemli bir düğünle yaşamını birleştirmişti. Ancak sette başlayan aşk kısa sürdü ve ikili mahkemeye başvurarak anlaşmalı olarak boşandı.

Ünlüler kervanında bir boşanma haberi de'Yer Gök Aşk' dizisinin setinde tanışıp evlenen Murat Ünalmış ve Birce Akalay'dan geldi. Oyuncu Birce Akalay, 2011 yılında evlendiği Murat Ünalmış'a boşanma davası açtı. Akalay,'İlk zamanlarda iyi giden evliliğimiz geçen zaman zarfında bozuldu. Boşanma konusunda kesin kararlıyız' diyerek, Ünalmış'la boşanma konusunda anlaştıklarını belirtti. Çiftin, birbirlerinden herhangi bir tazminat yada nafaka talebinde bulunmadığı öğrenildi.

Fox TV ekranlarında yayınlanan'Yer Gök Aşk' dizisinde birbirine âşık ancak bir türlü kavuşamayan'Havva' ile'Yusuf' karakterini canlandıran Murat Ünalmış ve Birce Akalay çifti, 2011 yılının Mayıs ayında evlendi. Ürgüp'te güneş batarken film sahnelerini aratmayan bir organizasyonla yaşamını birleştiren çiftin evlilikleri kısa sürdü. Evliliklerinin 11'inci ayında boşanma kararı alan çift, bu ayrılığa dayanamamış ve bir ay Sonra barışmışlardı. Fakat Birce Akalay'ın evi bir kez daha terk etmesi üzerine Murat Ünalmış,'Bu iş bitti' diyerek Son noktayı koydu.

İLK HAMLE BİRCE'DEN GELDİ

Murat Ünalmış'ın'Bu iş bitti' açıklaması üzerine Birce Akalay, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak, 1,5 yıllık eşi Murat Ünalmış ile'anlaşmalı' olarak boşanmaya karar verdiklerini bildirdi.