Özlem Yıldız'ın canlı yayın imtihanı

Melek Baykal programının canlı yayınında ünlü sunucu Özlem Yıldız'ı imtihan etti. Melek'in mutfağına giren Yıldız, kaşar sufle yaptı. Canlı yayında yemek yaparken çok stres olduğunu söyleyen ünlü sunucu "Bu programı banttan çekseniz daha iyi olur. Yapamıyor gibi oluyorum" diye konuştu.

Melek Baykal programının canlı yayınında ünlü sunucu Özlem Yıldız'ı imtihan etti. Melek'in mutfağına giren Yıldız, kaşar sufle yaptı. Canlı yayında yemek yaparken çok stres olduğunu söyleyen ünlü sunucu 'Bu programı banttan çekseniz daha iyi olur. Yapamıyor gibi oluyorum ' diye konuştu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Melek programının bugünkü konuğu başarılı sunucu Özlem Yıldız'dı. Her konuğunu mutfağına alan Melek Baykal, Özlem Yıldız'a da meşhur mutfak önlüğü hediye edip yemek yaptırdı.

'BİLDİĞİM ŞEYLERİ CANLI YAYINDA YAPAMIYORUM '

'Bakayım sen nasıl yemek istiyorsun? Seni imtihan edeceğiz ' diyen Melek Baykal'a Özlem Yıldız, 'Ama öyle dersen daha çok heyecanlanırım. Bu kadar canlı yayın yapan bir insanım ama canlı yayında yemek yaparken çok strese giriyorum, çok heyecanlanıyorum. Bildiğim şeyleri yapamıyorum, o kadar heyecanlanıyorum ki... ' dedi.

'GÜLBEN'İN PROGRAMINDA ÇOK AKSİLİK OLDU '

Geçen sezon Gülben Ergen'in programında yemek yaptığını anımsatan Yıldız, 'O zaman o kadar çok aksilikler oldu ki; mikserin ucu kırıldı, o çalışmadı, o onun içine düştü, mahvoldum yani ' diye konuştu.

Yıldız, canlı yayında kaşar sufle yaptı. Ünlü sunucu yemek yaparken, 'Bu programı banttan çekseniz daha iyi olur. Yapamıyor gibi oluyorum ' ifadesini kullandı. BEYAZ GAZETE