'Yeşim Salkım ile öpüşme sahnelerinde zorlanıyorum'

Yakışıklı oyuncu Hakan Eratik eşi Yeşim Salkım ile birlikte rol aldığı 'Huzur Sokağı' dizisindeki öpüşme sahnelerinde çok zorlandığını itiraf etti.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının bugünkü bölümüne konuk olan 'Huzur Sokağı'nın Kerim'i Hakan Eratik, rolüyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Kartal Tibet'e benzerliğiyle dikkat çeken Eratik dizide, eşi Yeşim Salkım ile birlikte yasak aşk yaşıyor. 'Dizideki Emel karakterini Yeşim'in oynaması gündeme gelince karşılıklı oynamak ilgimizi çekti ' diyen Hakan eratik, 'Yeşim o karakteri sevdi. Karı koca yasak aşkı oynuyoruz. Emel kocasını benimle aldatıyor. Bu tabi bizim ilişkimize heyecan kattı. 5 yılın sonunda şunu yaşadık; biz sevgili de olabilirmişiz ' ifadelerini kullandı.

'TANIMADIĞIMIZ İNSANLARLA ÖPÜŞSEK DAHA RAHAT OLUR '

Huzur Sokağı'nda Yeşim Salkım ile olan öpüşme sahnelerinde çok rahat olmadıklarını itiraf eden Eratik, 'Tanımadığımız insanlarla öpüşsek daha rahat oluruz. Karı koca olunca daha zor oluyor. İnsanların içinde öpüşmek hiç hoşumuza gitmiyor, kasılıyoruz. Ben öpüşme sahnelerini kısa kesiyorum ' diye konuştu.

Ünlü oyuncu 'Biz çok fazla öpüşmedikte aslında. O yönetmenin çekimiyle alakalı teknik bir şeydi. Bizi öpüşüyor zannetti insanlar ama biz hiç bir zaman sette dudak dudağa gelmedik ' dedi.

'SETTE İŞ ARKADAŞIYIZ '

Eşi Salkım ile sete birlikte gittiklerini ancak sete girer girmez ayrıldıklarını söyleyen Hakan Eratik, 'Yeşim ile sette iş arkadaşı oluyoruz ' ifadesini kullandı.

'KERİM'E BEN DE SİNİR OLUYORUM '


Yakışıklı oyuncu canlandırdığı Kerim karakterine seyirciler gibi kendisinin de sinir olduğunu belirtti. BEYAZ GAZETE