'Nihat Doğan mesleği dışında her şeyi yapıyor'

Ünlü komedyen İsmail Baki, canlı yayında Nihat Doğan'ı çok kızdıracak açıklamalarda bulundu. Nihat Doğan'ın bir yerlere gelmek için kendi mesleği dışında her şeyi yaptığını söyleyen Baki, "Ben Nihat Doğan'ı tanımıyorum, çok önemsemiyorum" dedi.

Ünlü komedyen İsmail Baki, canlı yayında Nihat Doğan'ı çok kızdıracak açıklamalarda bulundu. Nihat Doğan'ın bir yerlere gelmek için kendi mesleği dışında her şeyi yaptığını söyleyen Baki, "Ben Nihat Doğan'ı tanımıyorum, çok önemsemiyorum" dedi. İsmail Baki, Nihat Doğan'ın ilk taklidini yapanın da kendisi olduğunu belirtti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programına konuk olan Komedyen İsmail Baki Nihat Doğan'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Kendisine ahkam kesenler olduğu zaman konuşma gereği duymadığını ifade eden Baki, 'Ama çok önemsemiyorum. Bu savaşlar başarılı olduğunuz zaman başlıyor. Meyve veren ağaç taşlanır. Bir şekilde oradan buradan laf sokamalar olur ' diye konuştu.

"MAHKEMEYE VERSE NE OLACAK?"


Erçetingöz'ün, 'Taklit yaptığında kızanlar var. Mesela Nihat Doğan. Orada bir bal firması kuruyorsun espri olarak, Nihat Doğan firmayı mı dava etti, orayı anlamadım ' sözleri üzerine İsmail Baki şunları söyledi:

'Çok önemsemiyorum, çok da konuşmak istemiyorum. Bal sallamasyon bir skeçti. Nihat Doğan ile görüşmüyorum, konuşmuyorum. Çok da önemli değil benim için. '

Bunun üzerine Kenan Erçetingöz, 'Mahkemeye mi verdi? ' diye sordu. Baki de sinirlenerek, 'Mahkemeye verse ne olacak? ' dedi.

"NİHAT DOĞAN BİR YERLERE GELMEK İÇİN ONA BUNA SALDIRIYOR"

'Niye sen böyle kızdın? ' diyen Erçetingöz'e İsmail Baki, 'Nihat Doğan o bal reklamı skecini gerçek zannedip dava açmaya kalkmış o firmaya, öyle bir firma da yok ' karşılığını verdi.

İsmail Baki şöyle devam etti:

'Sağda solda benim takilidimi yapmaz diyormuş. Ne oluyoruz yani. Ben hakeret etmiyorum, küfür etmiyorum. Bu bir mizahtır sonuçta. Onun ilk taklidini ben yaptım 2006'da. O zamandan bu zaman iyiyidik de şimdi ne oldu? Neyse... Ona buna saldıracağım diye reklam yapıyor. Kendi mesleği dışında her şeyi yapıyor bir yerlere gelmek için. Ben Nihat Doğan'ı tanımıyorum, çok önemsemiyorum. ' BEYAZ GAZETE