Burcu Esmersoy: Tanem Sivar'ı yaşlılık eşim seçtim

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yakın arkadaşı ve program partneri Tanem Sivar'ı yaşlılık eşi olarak seçtiğini söyledi. Tanem Sivar da Burcu Esmersoy'u bireysel emeklilik olarak seçtiğini ifade etti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programının bugünkü konukları ünlü televizyon eleştirmeni ve köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, sunucu Burcu Esmersoy ve Tanem Sivar'dı.

2 yıldır yakın arkadaşlıkları olduğu Tanem Sivar ile televizyon programı yapmaya başlayan Burcu Esmersoy, Sivar ile ilişkisini anlattı.

Esmersoy, Sivar ile aklında hep bir sitkom oynamak olduğunu ancak program yapmanın hiç aklından geçmediğini söyleydi.

Araya giren Tanem Sivar da, 'Zaten birlikte sunacağımız Son hafta belli oldu, başka biri vardı ' dedi.

SEMERCİOĞLU, İKİ DOSTUN ARASINA BÖYLE GİRDİ

Sivar'ın bu sözünü yakalayan Semercioğlu Burcu Esmersoyun konuşması sırasında Tanem'i sıkıştırdı. 'Kim, kim? ' diye ısrarla soran Semercioğlu'na Tanem Sivar, cevap vermedi.

Esmersoy'un 'Ne oluyor? ' diye sorması üzerine Semercioğlu, 'Senden önce başka birileri varmış da onu anlatıyor ' dedi.

'Ben öyle bir şey demedim, inanmıyorum ' diyen Sivar'a Esmersoy, 'Tanem'e bir taksi çağrır mısınız? Çünkü benimle gelmişti, benimle gitmeyecek ' diye çıkıştı.

'TANEM'İ YAŞLILIK EŞİM SEÇTİM '

İkili hiç kavga etmediklerini belirtti. Burcu Esmersoy, 'Ben yaşlılık eşim olarak Tanem'i seçtim ' derken Tanem Sivar da, 'Bireysel emeklililik olarak ben de Burcu'yu seçtim ' dedi.

Kenan Erçetingöz'ün, 'İkinizden biri evlenirse ne olacak? Erkek girerse biter bu yaşlıklık evliliği ' sözü üzerine Esmersoy, 'Olmaz, ben o evden çıkmam Tanem ' şeklinde konuştu.

Sivar da Esmersoy'a, 'Tabiki arada bir başımızın üstünden yerin var ' dedi.

'NAZARA İNANMAM AMA... '

'Bizim dostluğumuz bitmez ' diyen Burcu Esmersoy, 'Ama çok nazar değiyor inanmasamda. Bizim programda bardak çatladı ' diye konuştu.

Araya giren Tanem Sivar, 'O gün ne olduğunu ben size söyleyeyim aynı gün bardak kırıldı, dişim kırıldı ve fotoğrafçının fotoğraf makinesi bozuldu ' dedi. BEYAZ GAZETE