Hilal Cebeci yaşananlara ateş püskürdü!

Hilal Cebeci'ye ait olduğu iddia edilen "Nothing Else Matters" şarkısı gerçektende kendisine mi ait?

Atilla Taş ve Doğuş'un meşhur yabancı şarkıları Türkçe'ye adapte etmeleri modasına şarkıcı Hilal Cebeci de uymuş Metallica'nın 'Nothing Else Matters ' şarkısını Türkçe sözlerle yorumlayacağını ifade etmişti.

Hilal Cebeci'nin 'Nothing Else Matters ' şarkısını Türkçe yorumlayacağını duyanlar harekete geçti ve 'Hilal Cebeci - Nothing Else Matters (Turkish Version) ve Hilal Cebeci - Evde Zeytin Var ' başlığı ile video hazırlayıp internetteki paylaşım sitelerine yükledi. Hızla yayılan videonun Hilal Cebeci'nin demo çalışması mı yoksa dalga geçmek için hazırlanan bir video mu olup olmadığı merak konusu oldu. Beyaz Gazete, Hilal Cebeci'nin yorumu gibi sunulan şarkının kendisine ait olup olmadığını sordu ve bakın nasıl bir cevap aldı.

Yüklenen videoların kendisine ait olmadığının altını çizen Cebeci 'Bana ait olabilir mi sizce? Bana ait olabilmesinin imkanı var mı? Hazılayıp gülmüşler felan filan... Ben böyle birşey yapmış olabilir miyim ki bana bunu sen mi yaptın diye sorabiliyorsunuz. Bunun bana ait olmadığını mantıklı bir insan bilir. Benimki daha hazırlık halinde. Böyle aptalca birşey olabilir mi? O videoda mahsus özellikle detona sesle söylemişler böyle birşey benim için sözkonusu olabilir mi? Göz var mantık var nizam var.Biz Nothing Else Matters ' şarkısı üzerinde çalışıyoruz. Bu öyle kolay birşey değil sonuçta Metallica'nın şarkısını söyleyeceğim. Adamlar onay verdi demolarımız gidiyor-geliyor. Bu uzun bir iş. Biz bir senedir bunun üzerinde çalışıyoruz. Ben öyle aptal saptal şeyler yapmıyorum ki... Abuk subuk bir iş değil ki o .. Bir senedir çalışıyorum ben bu şarkının üzerinde... Kolay değil Metallica'dan şarkı almak. Güzel bir çalışma olması lazım hoş bir çalışma olması lazım. Metallica'da herkese onay vermiyor yani şarkısını okuması için ' dedi.

CİDDİYE ALINMIYOR

Kendisine ait olmayan videonun ciddiye alınmadığını ifade eden Cebeci 'Kimse bundan bahsetmiyor ama millet işin geyiğinde ama onlar ciddiye almıyorlar yani. Abuk subuk yapmışlar tamam ama onu her görenin bu videonun benimle alakası olmadığını anlaması lazım. Aptal saptal birileri yapmış koymuşlar yani...' diye konuştu.

METALİCA OLMAZ

Hilal Cebeci'nin Yamyam Style'ın başarısı üzerine twitterdan 'çok sevdiğim metalicanın şarkısı nothing else matters şarkısının Türkçe versiyonunu yapıorum ballarım oleyyyyy bakalım ' şeklindeki mesajını Habertürk ekranlarında değerlendiren Atilla Taş, 'Konserlerinde çok kafa salladım. Gangnam Style neyse ama Metalica olmaz. Benim yaptığım şarkı bir espri içeriyor. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin ama Metalica olmaz ' dedi.