Kurtuluş Son Durak filmi seyirci ile buluştu

Bkm ve Biber Film yapımı, başrollerini Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Nihal Yalçın, Asuman Dabak, Ayten Soykök, Damla Sönmez'in paylaştığı KURTULUŞ SON DURAK'ta Yavuz Bingöl, Ahmet Mümtaz Taylan, Mete Horozoğlu, Tuncer Salman ve Hüseyin Soysalan rol aldı.

Filmin galası önceki akşam Kanyon Cinebonus sinemalarında gerçekleşti. Filmin yönetmeni Yusuf Pirhasan ve oyuncularını birbirinden ünlü misafirleri yalnız bırakmadı.

Ata Demirer-Özge Borak,Yılmaz-Berfin Erdoğan, İbrahim - Demet Kutluay, Gani - Belma Canciğer, Nihat Odabaşı, Cemil İpekçi, Metin Keçeci, Serenay Sarıkaya, Zerrin Arbaş, Hepsi Grubu, Ferdi Akarnur,Yosi Mizrahi, Neslihan Yargıcı, Pelin Körmükçü, Betül Arım, Leyla Alaton, Kenan Ece, Deniz Seki, Ezgi Aşaroğlu, Cansu Tosun, İrem Sak, Derya- Ayşe Köroğlu, İlhan Şeşen, Mustafa Uzunçayır gibi isimlerinin katıldığı galada oyuncular şıklıklarıyla da göz kamaştırdı.

Demet Akbağ, Dilek Hanif; Belçim Bilgin, Özgür Masur; Asuman Daba, kNej Koleksiyon; Damla Sönmez, Dresscolic butik ve Ayten Soykök, Selda Bola imzalı kostümleriyle geceye katıldı. Filmin alkışlarla bitmesinin ardından oyuncular basın toplantısına katıldılar. Setin eğlencesini galaya da taşıyan oyuncuların enerjisi gece boyunca devam etti. Filmi ayakta alkışlayan konuklar, Kurtuluş Son Durak'a tam not verdi.

GECENİN RENGİ PEMBE, AKSESUARI İSE FULAR



Filmin simgesi olan pembe fular, galada da baş roldeydi. Finalde oyuncular ve misafirlere armağan edilen, önümüzdeki günlerde Morhipo.com üzerinden satışa sunulacak fularlar galanın rengi oldu. Boyner Mağazalarında satılacak olan fularlardan elde edilen gelir, "En Güzel Alışveriş Bahanesi: Paylaştık" projesi kapsamında ilgili sivil toplum kuruluşlarına aktarılacak.

Hayatını yatalak babasına adamış Vartanuş( Demet Akbağ); mafya babası sevgilisinin metresliğinden, eşi olmaya asla geçemeyeceğini anlayan Goncagül ( NihalYalçın); çocuklarına ilişmediği sürece günlük koca dayaklarına alışmış Gülnur (Ayten Soykök) ve annesinin yediği her tokadı kendi ruhuna da yiyen kızı Tülay ( Damla Sönmez); hayatı pembe görmeye çalışan kuafor Füsun ( Asuman Dabak)... Tüm bu kadınlar önce Eylem’i, sonra birer birer kendilerini ve belki de
tüm kadınları KURTULUŞ SON DURAK’ta buluşturacaklar!
Mahalleye yeni taşınan psikolog Eylem'e, terk edilmesinin acısını unutturmak için bir bir kapısını çalan kadınlar için artik hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!
Elbette onlara dünyayı dar eden erkekler için de!
Her türlü şiddete karşı bu kadınların eğlenceli macerası bugün 244 kopya ile Avrupa ve Türkiye'de vizyona giriyor.