Kaza sahnesinde dublör istemedi

Bir Kadın Tanıdım dizisinde Aslı karakterini canlandıran güzel oyuncu Deniz Sipahi dizinin geçtiğimiz bölümünde yayınlanan minibüs çarpma sahnesinde dublör istemedi, kendi oynadı.

Başarılı oyuncu sahnenin gerçekçi olması için kaza sırasında hayatını riske attı.

TNT ekranlarında her pazartesi ekrana gelen "Bir Kadın Tanıdım"dizisinde Aslı karakterini canlandıran Deniz Sipahi'nin çok konuşulan kaza sahnesinde dublör istemediği ortaya çıktı. Çekilen sahnede yaklaşık 6 saatte süren çekimlerde minibüsün çarptığı Deniz Sipahi yere yuvarlandı.

"Bir Kadın Tanıdım" dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde Deniz Sipahi zorlu geçen sahneleri kendisi oynadı. Bu sahnenin hazırlığı ise sanat grubu ve özel ekip tarafından hazırlandı. Vücudunun bazı kısımlarına kaza sırasında yaralanmaması için özel kıyafet giydirildi. Ayrıca çekimler bitene kadar yapım şirketi tarafından olası bir kazaya karşı ambulans hazır bekletildi. Ünlü oyuncu sahneyi hafif sıyrıklarla atlattı.

Çekimde dublör istemediğini belirten Sipahi "Bu sahneler sırasında tabi ki zorlandım biraz da korktum ama başarıyla tamamladık"dedi