İki diva aynı sahnede!

Gecede Ajda Pekkan ve Sezen Aksu birlikte sahne alacaklar

Kurulduğu günden bu yana Türk tekstil ve konfeksiyon sektörünün geliştirilip büyütülmesine yönelik birçok faaliyette bulunan Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası, kuruluşunun 50.yıldönümünü kutlayacağı gala yemeğinde İstanbul Boğazı'nıda görsel bir şölenle renklendirecek. Sanatçı Kerem Görsev'in caz dinletisiyle 8 Eylül akşamı Çırağan Sarayı'nda başlayacak yemeğin evsahipliğini, 42 yıldır Türkiye Teksil Sanayii İşverenleri Sendikası'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Halit Narin üstlenecek.,

İKİ DİVA AYNI SAHNEDE

İş ve politika dünyasının tanınmış isimleri ile tekstil sektörünün önde gelen temsilcilerinin katılacağı yemekte, Türk müziğinin iki divası Ajda Pekkan ve Sezen Aksu birlikte sahne alacaklar. Türk pop müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer de gecede sahne alacak isimler arasında. Gazeteci Mithat Bereket'in Türkiye'de tekstil sektörünün hikâyesini anlattığı ilgi çekici belgesel de konuklara gösterilecek. Çırağan Sarayı göz kamaştıracak; Boğaz ışık, renk ve müziğe doyacak Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası 50. Yıl Yemeği'nin gerçekleştirileceği gecenin en renkli sürprizi ise İstanbul Boğazı'nı benzersiz bir görsel şölenle donatacak olan 'Video Mapping' uygulaması olacak. 'Video Mapping' uygulaması İstanbul Boğazı'nda ilk kez gerçekleştirilecek. Tekstilin iplikten başlayan serüveninin şiirsel bir dille anlatıldığı 'Video Mapping' uygulaması Çırağan Sarayı'nın denize bakan 120 metrelik ön cephesine yansıtılacak ve İstanbul Boğazı benzersiz bir görsel şölenle taçlandırılacak.

A46 Organizasyon tarafından tasarlanan etkinlikte, hazırlanan 'Video Mapping' gösterisinin müzikleri de tanınmış bir besteciye ait. Anadolu Ateşi ve Troya gösterilerinin müziklerinin yaratıcısı Yücel Arzen'in müziklerine imza attığı bu görsel şov, Çırağan Sarayı karşısındaki tüm semtlerden ve boğazdaki teknelerden izlenebilecek.