Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü

Uzay Heparı ile birlikte olduğu itirafını yapan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe “. Benim adamı anan kişilerin, bana iffet dersi verenlerin benden iffetli olması gerekir.” dedi.

Yıldız Tilbe’nin yıllar önce Uzay Heparı ile birlikte olduğunu itiraf etmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu itirafın ardından Emel Müftüoğlu’da Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan kendi programı Şekerli Kahve’de Yıldız Tilbe hakkında ağır sözler sarf etmişti.
Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü
BENDEN İFFETLİ OLMALARI GEREKİR

Bu açıklamaların ardından Yıldız Tilbe, Emel Müftüoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından NTV’de Burcu Esmersoy’a sunduğu “Yaz Gecesi” adlı programa konuk olan Yıldız Tilbe adeta açtı ağzını yumdu gözünü. İsim vermeden Emel Müftoğlu’nu ve kendisi hakkında sert eleştiriler yapan köşe yazarlarını eleştiren Yıldız Tilbe “Bana hakaret ettiler. Benim adamı anan kişilerin, bana iffet dersi verenlerin benden iffetli olması gerekir. Beni soru olarak yönelten insanların, benden daha üstün olmaları gerekir.” dedi.

KİMSENİN KAPAMASI OLMADIM
“Ben kimsenin kocasını almadım, kimsenin oturtması olmadım, kimsenin kapaması olmadım.” diyen Yıldız Tilbe sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hiçbir amcaya, dayıya, beye sırtımı dayamadım. Sizde böyle iseniz hakkımda konuşun ve beni soru olarak yöneltin. Beni konuşan kişi benden bir adım, bir santim önde olması gerekir ” dedi.

EMEL MÜFTÜOĞLU NE DEMİŞTİ
?
ALT Üst Muhabbetler adlı televizyon programında Sezen Aksu’nun eski sevgilisi Uzay Heparı ile birlikte olduğunu itiraf eden şarkıcı Yıldız Tilbe hakkında Emel Müftüoğlu kendi programı Şekerli Kahve’de, “Karşı taraf (Sezen Aksu) hiçbir şekilde muhatap olmuyor. Ve bir tek dudağının ucundaki bir söze bakar seni bu ülkeye sokmazlar bile... Söylüyormu, söylemiyor. Belli yaşa gelmiş insanlar olarak, biraz daha iffetli, daha değerlerimize saygı duyulacak şekilde yaşamalıyız” demişti.

BEYAZ GAZETE