Gani Müjde eşine evlenme teklifi etmemiş

Ünlü senarist Gani Müjde, oyuncu eşi Belma Canciğer'e evlenme teklifi etmeyi unuttuğunu söyledi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü bölümüne konuk olan ünlü senarist Gani Müjde, ilginç bir açıklamada bulundu.

Gani Müjde eşine evlenme teklifi etmemiş

Programa telefonla bağlanan oyuncu eşi Belma Canciğer'i duyunca şaşıran Müjde, Yar'ın "Hayat arkadaşınızı tanıyor musunuz?" sorusuna "Çok iyi tanıyorum yanıtını verdi.

Canciğer de, eşini doğruladı. Mesut Yar, program ekibi tarafından Canciğer ile ilgili hazırlanan soruları Gani Müjde'ye yöneltti.

"Biz daha flört ederken birbirimizi tanımak için sürekli soru sorardık ve hakikaten bilirdi" diyen Müjde, "Başka bir arkadaşımızda denedik onlar ayrıldılar" dedi.

Sorulara cevap vermeye devam eden Müjde, eşine evlenme teklif etmeyi unuttuğunu söyledi. Evlilik teklifine anlam veremediğini ifade eden Müjde, "Yaşarken oraya doğru gider insanlar" diye konuştu.

Canciğer de buna karşılık, "Gani bana evlenme teklif etmedi. Tek taş aldı bende evlllik teklifi olarak algıladım ve evlendik" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Müjde, "Ama ben bilmiyordum. Ben hatıra diye aldım, herkes bizi kutladı ne güzel bir karar diye. Ben o niyetle almadım dedim ama Belma gürültüye getirdi" dedi. BEYAZ GAZETE