Artık bunlara çok sinirleniyorum

Prodüktör Erol Köse'nin bir televizyon kanalında, "Atilla başarısız olduysa ya da bittiyse Emel Müftüoğlu'yla beraberliği yüzünden" açıklamasına Atilla Taş'tan sonra Emel Müftüoğlu da yanıt verdi. Müftüoğlu, "Artık bunlara çok sinirleniyorum. Yok kardeşim böyle bir şey yok" dedi.

Atilla Taş'tan sonra ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu da, Prodüktör Erol Köse'nin bir televizyon kanalında, "Atilla başarısız olduysa ya da bittiyse Emel Müftüoğlu'yla beraberliği yüzünden" açıklamasına yanıt verdi.

Oya Aydoğan ile birlikte sunduğu Beyaz tv'deki Şekerli Kahve programında rahatsızlığını dile getiren Müftüoğlu çok sinirlendi.

Artık bunlara çok sinirleniyorum

Atilla Taş dün Petek Dinçöz'ün sunduğu Arım Balım Peteğim programında bu konuya ilişkin açıklama yapmış ve ardından da Erol Köse telefonla yayına bağlanarak, ikisi de birbirlerinin söylediklerini doğrulamışlardı.

Emel Müftüoğlu da, "Sevgili Erol bana kızmış. Bir haftadır ben buradan kendisine laf sallıyormuşum. O yüzden de çok sinirlenmiş bir televizyon programında demiş ki, Atilla Taş'ın hayatını bitirdi, onunla aşk yaşadı. Böyle bir şey yaşanmadı. Artık bunlara çok sinirleniyorum Ben bunu anlatmak, söylemek zorunda değilim ya da insanlar kendileriyle ilgili bir şeyi savunmak zorunda değiller" diye tepki gösterdi.

"Arım Balım Peteğim'de yaşanan o olaya girecek olursak çıkamayız" diyen Müftüoğlu, "Oturdum seyrettim Erol Atilla beni aradı diyor. Sonra Atilla çıkıyor Erol ağabey beni aradı diyor. insanların özel hayatları özeldir ve kendilerinde saklı kalır. Benim bu zamana kadar magazine özel hayatımı malzeme ettiğimi gördünüz mü? Görmediniz. Dün şöyle bir açıklama yaptım. Ben size var desem var mı olacak ,yok desem yok mu olacak, siz neye inanmak isterseniz ona inanırsınız. Ama bu yeterli gelmedi seyirciye doğru geçmiyor dediler. Peki o zaman yok kardeşim böyle bir şey yok" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE