Kim Kardashian balayı için Avrupa'ya uçtu

Kim Kardashian balayı için İtalya'da, Capri'ye uçtu.

Pazartesi günü ünlü yıldız ve yeni kocası Kris Humphries Los Angeles havalaanına gelerek Avrupa’ya uçtular. Çift geçtiğimiz günlerde Kaliforniya’da evlenmişti.

Fakat ikilinin tatili çok uzun sürmeyecek, ve haftasonu Amerika’ya dönecekler çünkü Kim Pazar günü gerçekleşecek olan MTV Video Müzik Ödülleri’ni sunacak. Daha sonra haftaya Çarşamba, New York’ta Kardashian ve Humphries için parti düzenlenecek. Kim daha sonra New York’ta birkaç gün kalacak ve kız kardeşi Kourtney ile birlikte yeni programları ‘KourtneyKim Take New York’ için birkaç bölüm çekecek.

Kim, gelecek haftaki partinin ikinci bir düğün olduğu yönündeki dedikoduları Twitter hesabı aracılığıyla yalanladı: “New York’ta ikinci bir düğün olacak diye dedikodular var. Bu kesinlikle yalan!! Arkadaşlarımız Jason Binn ve Colin Cowie bize ‘New York’a hoşgeldiniz’ temalı parti düzenliyorlar.”

Kısa süreli bir tatil için çift İtalya’ya gitti fakat Kim, eşi Kris’le uzun bir balayına da çıkacaklarını, ancak yoğun iş programları nedeniyle gelecek seneye kadar bu planın gerçekleşemeyeceğini de söyledi.

Bu arada düğünün konukları ve çiftin arkadaşları Hunphries çiftine mutluluklarını dilemeye devam ediyorlar. Düğüne katılan Demi Lovato Twitter sayfasına şöyle yazdı: “Ablam gibi olan ve evlenen Kim Kardashian için çok mutluyum. Kris Humphries, ona iyi bak. Düğünde çok eğlendik.”

Süpermodel Heidi Klum törene katılamadı ama kendi Twitter hesabından çifti kutladı: “Kim Kardashian’a ve Kris’e Hindistan’dan tebriklerimi gönderiyorum.”

Kim Kardashian balayı için Avrupa'ya uçtu