Kim Kardashian ve Kris Humphries evlendi

Kim Kardashian ve basketbol oyuncusu nişanlısı Kris Humphries, dün akşam Kaliforniya Montecito'da bir özel mekanda evlendiler.

Kardashian, Pippa Middleton'un Kraliyet Düğünü'nde giydiği elbiseden ilham alınarak tasarlanan bir Vera Wang gelinlik giyerken, nedimeler ve annesi de yine Vera Wang tasarımlarıyla düğüne katıldılar.

Düğüne katılan ünlü isimler arasında Eva Longoria, Lindsay Lohan ve şimdilerde hamile olan eski Spice kızlarından Mel B de bulunuyordu.

Kris Humphries'in New Jersey Nets takım arkadaşlarının yanısıra, basketbol yıldızı Carmeli Anthony ve boksör Sugar Ray Leonard da davetliler arasındaydı.

KİM KARDASHİAN FOTO GALERİ İÇİN
TIKLAYIN


Düğünden kısa bir zaman önce Kim, Celebritybuzz.com isimli blogda herkese teşekkür etti ve şoyle yazdı "Bugünun geldigine inanamiyorum! Buna yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Sevginiz ve desteğiniz için de çok teşekkur ederim."

Anne Kris Jenner de, kendi blogundan kızına sevgilerini gönderip, evliliğinde mutluluklar diledi.

Ellen DeGeneres, Kim Kardashian’ın dün gerçekleşen düğününe kendini davet ettirebilmek için tıpkı hikayelerdeki gibi bir yol bulmuş.

Perşembe gecesi Ellen şöyle tweet yazdı: “Şu ana kadar @KimKardashian'ın düğünü için davet gelmedi. #Dünyada başa gelecek en berbat şey.”

Yaklaşık bir saat sonra Kim bunu görüp şu şekilde yanıt verdi: “Elbette davetlisin!!!! GEL!”

Elbette Kim’in geniş çevresinden böylesine bir daveti saygısızlık olarak karşılayanlar olmuş.

Dün çıkan haberlere göre Kim, alan darlığı nedeniyle davetli listesinden 50 kişiyi çıkarmak zorunda kalmış, hatta bu isimler arasında üvey baba Bruce Jenner'in bazi akrabaları da varmış. Bir ihtimal de Kim'in, Ellen’i davet etmek zorunda kaldığı, çünkü Ellen düğünün gerçekleştigi Montecito’daki lüks mekanın eski sahibiymiş. Evin yeni sahibi ise Google CEO’su Eric Schmidt.