Jennifer Aniston: 'Evlenmeden anne olabilirim'

Aktör Justin Theroux'la birlikte olan 42 yaşındaki aktris Jennifer Aniston bir gün aile kurmaya kararlı olduğunu, fakat çocuğunu birlikte yetiştireceği bir babasının hayatında olup olmamasından endişe duymadığını söyledi.

Aktris: “Bir gün çocuk sahibi olmak istiyorum. Olacağım da. Bekar anne olmaya, evlat edinmeye olumlu bakıyorum. Bunu sıkıntı yapmıyorum.” diye konuştu.
Daha önce Brad Pitt’le evlenen ve Vince Vaughn, John Mayer gibi isimlerle birliktelikleri olan ünlü yıldız kameralar önünde olmaktansa, akşam yiyebildiği yediği, arkadaşlarıyla oyun oynayabildiği, hatta online alış veriş yapabildiği evinde olmayı tercih ettiğini söyledi.

Şöyle ekledi, "Evde olmayı seviyorum. Arkadaşlarımla rahat bir akşam yemeği yemeyi, masa oyunları ya da poker oynamayı seviyorum. Çok eğlenceli! Ayrıca evde Oprah’ın yayınını izliyorum, O’nu seviyorum. Beni bu şekilde twitter’da veya başka bir yerde göremezsiniz, pek bana göre değil. Ben biraz eski yolları tercih ediyorum, telefon ve mektup. İnternette sörf yapıp online alış veriş yapsam da müzayedeleri çok seviyorum. "