Gökçe Özyol evlendi

Yahşi Cazibe dizisinin Barış'ı Gökçe Özyol aynı ismi paylaştığı Gökçe Aytaç ile evlendi

Yahşi Cazibe dizisinin Barış'ı Gökçe Özyol aynı ismi paylaştığı Gökçe Aytaç ile Polenezköy' de hayatlarını birleştirdi. Heyecanları gözlerinden okunan çift'in nikah şahitliğini dizideki rol arkadaşları Hande Katipoğlu ve Hakan yılmaz yaptı. Nikah memurunun çiftlere anne ve babalarının isimlerini sorduğunda Barış Özyol'un muziplikle kardeşinin adını da söylemesi salonda kahkahalara neden olurken, şahitlik yapan Hakan Yılmaz'ın esprileri de güne damgasını vurdu.

Gelin Gökçe'nin damadın ayağına basması üzerine salonda alkış sesleri yükseldi. Nikah memuru çifte mutluluklar diledikten sonra nikah cüzdanını geline vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

GÖZGÖZE MUTLULUK

Nikahın kıyılmasının ardından kır düğününde dans eden çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken adeta gözleri kimseyi görmeden saatlerce dans ettiler. Gökçe Aytaç'ın kısa gelinliği dikkat çekerken Aytaç bunun hayalindeki gelinlik olduğunu ve damatlığında gelinliğe uygun olarak özel seçildiğini sözlerine ekledi. Düğünlerinde yorgunluklarının acısını çıkardıklarını söyleyen çift dizi çekimleri nedeniyle her şeylerinin çok hızlı geliştiğini bir haftada gelinliğin dikildiğini, damatlığın ise iki günde seçildiği söyledi.

"ÇOK DUYGULANDIM"


Çifte nikah şahitliği yapan ve doyasıya dans eden Hande Katipoğlu "Çok güzeldi. İki sevdiğim arkadaşım evlendi. Mutluluktan gözyaşlarımı tutamadım" dedi. Nikaha topuklu ayakkabısıyla katılan Katipoğlu rahat oynamak için aldığı babetleri giyip dans etmesi de dikkatlerden kaçmadı.Ayakligazete.com