Billboard Ödülleri'ne Justin Bieber damgasını vurdu

Dört yıl aradan sonra tekrar gerçekleştirilen Billboard Ödül Töreni'ne 17 yaşındaki Justin Bieber damgasını vurdu. Genç sanatçı, yılın dijital sanatçısı, fanların favorisi ve yeni sanatçı olmak üzere toplamda üç ödülün sahibi oldu.

Bir zamanlar müzik dünyasının en prestijli etkinliklerinden Billboard Ödülleri, dört yıllık aradan sonra ilk kez önceki gün Las Vegas’ta MGM Grand’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 38 yaşındaki Eminem ve ‘ergen idol’ Justin Bieber’in domine ettiği Billboard Müzik Ödülleri töreninde sahne şovları da büyük övgü topladı. Rihanna ve Britney Spears birlikte sahne alırken, Rihanna’nın Spears’ın yanağına kondurduğu buse, akıllara birkaç yıl önce sahnede Spears ve Madonna’nın dudak dudağa öpüştüğü anı getirdi.

Eminem’in en önemli ödülü almasına rağmen katılmadığı gecenin yıldızı göz alıcı altın ceketi ve yeni saç modeliyle Justin Bieber’di. Bruno Mars ve rapçi Nicki Minaj’ı geride bırakarak ‘En İyi Yeni Sanatçı’ ödülünü alan Justin Bieber, “17 yaşındayım... Benim için her gün çılgın geçiyor. Çünkü bir sürü insan görüyorum ve birçok insanın gülmesini sağlıyorum” dedi.

‘En İyi Pop Albümü’, ‘En İyi Internet Sanatçısı’, ‘En İyi Şarkı’, ‘En İyi Sosyal ve Dijital Medya Sanatçısı’ ödüllerini de alan Bieber, “Memleketimden çıkıp rüyamı yaşamamı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Gecenin üç ödüllü şarkıcısı Rihanna da ödüllerini sahnede ‘Rihanna Donanması’ diye tanımlanan hayranlarına teşekkür ederek kutladı.

BAŞLICA ÖDÜLLER


Yılın Sanatçısı: Eminem
Yılın Albüm Sanatıçısı: Taylor Swift
Yılın Dijital Sanatçısı: Justin Bieber
Yılın Kadın Sanatçısı: Rihanna
Yılın Erkek Sanatçısı: Eminem
Yılın Radyo Sanatçısı: Rihanna
Fanların Favorisi: Justin Bieber
İkon Ödülü: NeIl Diamond
Milenyum Sanatçısı: Rihanna
Yeni Sanatçı: Justin Bieber
Rap Sanatçısı: Eminem
Pop Sanatçısı: Lady Gaga
R&B Sanatçısı: Usher
Country Sanatçısı: Taylor Swift
Latin Sanatçısı: Shakira
Dans Sanatçısı: Lady Gaga