Geniş Aile'nin Nazan'ı Bihter Dinçel hamile

Tiyatronun unutulmaz ismi Savaş Dinçel'in oğlu Barış Dinçel ile evli olan, Geniş Aile'nin Nazan'ı Bihter Dinçel hamile. Dinçel, erkek olursa bebeğe Savaş Dinçel'in adını verecek

Yeşim Salkım, Ebru Gündeş, Işın Karaca ve Niran Ünsal'ın ardından, Star TV'nin reyting rekortmeni komedi dizisi 'Geniş Aile'nin Nazan'ı Bihter Dinçel de hamile ünlüler kervanına katıldı. Türk tiyatrosunun unutulmaz oyuncusu Savaş Dinçel'in sanat yönetmeni oğlu Barış Dinçel ile yaklaşık 4 yıl önce yaşamını birleştiren 29 yaşındaki Dinçel, 2 aylık hamile... Bir süredir bebek sahibi olmayı istediklerini yakın çevresiyle paylaşan çift, hamilelik haberine çok sevindi.

Hamileliğinin ilk aylarında olduğu için henüz kilo almayan Dinçel, diziye devam ediyor. Ancak ilerleyen aylarda Dinçel'in aldığı kilolar çok dikkat çekmeye başlarsa senaryonun da değiştirilmesi planlanıyor.

Dizide İlker Ayrık'ın canlandırdığı Mürsel ile evli olan Bihter Dinçel, 2 yaşında bir erkek çocuğu annesini canlandırıyordu. Annelik duygusunu önce dizide, ardından gerçek hayatta yaşayan Dinçel, bebeğinin cinsiyetini ise merakla bekliyor. Çünkü çift bebeğinin cinsiyeti erkek olursa çocuğa Savaş Dinçel'in adını koymayı düşünüyor.

Tiyatronun büyük kaybı

Türk tiyatrosunun en sevilen oyuncuları arasında yer alan ve çok yönlü kişiliğiyle tanınan Savaş Dinçel, 2007 yılında gece yarısı geçirdiği iç kanama sonucu 65 yaşında yaşama veda etmişti. Çift ise usta oyuncu yaşamını yitirdikten bir yıl sonra evlenmişti.