Kıvanç yüzünden boşanmalar artmış

Cezayirli kadınlar Kıvanç'ın fotoğrafını telefonlarına koyduğu için, boşanmalar artmış.

'inci Türk Ürünleri Sergisi için geçtiğimiz ay gittiği Hindistan'da 'Nene Hatun' filmini satan ve Bollywood sinemasından da bin adet film siparişi alan yapımcı Veysi Dündar; bu kez de İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) davetlisi olarak Cezayir'e gitti.

Dündar'a gezisinde 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Güllü'yü canlandıran Erhan Ufak ve 'Deli Hüsnü'yü oynayan Adnan Erdoğan da eşlik etti. Türk fuarına katılan üçlü; yoğun ilgi ve aşırı izdihamdan dolayı sıkıntılar yaşadı. Yapımcı Dündar; Cezayir gezisiyle ilgili şunları anlattı:

Arap dünyasında Türk dizileri ve filmleri çok iyi biliniyor. Bu yapımlar sayesinde Türkler'e ve ülkemize büyük sevgi besliyorlar. 'Kurtlar Vadisi'nin oyuncularını görünce çıldırdılar, standımıza akın ettiler. Adnan (Erdoğan) ve Erhan (Ufak) imza verip fotoğraf çektirmekten yoruldu.

TESİYAP davetlisi olarak Hindistan'a gittiğimde de gördüm ki; bizim sinemamız büyük beğeni topluyor. Ben onlardan bin film siparişi aldım. Bu arada Cezayir'den de çok talep geldi. Özellikle Arap oyuncular; bizim projelerimizde oynamak için can atıyorlar.

Cezayir halkı Kenan İmirzalıoğlu'na bayılıyor ama Kıvanç Tatlıtuğ'a tapıyorlar. Türk olduğumuzu öğrendiklerinde, bize Kıvanç'ın fotoğraflarını gösteriyorlardı. Sonradan öğrendik ki, Kıvanç yüzünden eşinden boşanan yüzlerce kişi varmış! Kadınlar; Kıvanç'ın fotoğraflarını telefonlarına duvar kağıdı yapıyorlarmış. Eşleri de bu duruma bozuluyormuş."