'Mehmet Ali ile evleneceğim'

Yeni sevgilisiyle büyük bir aşk yaşayan Seren Serengil, "Ben Mehmet Ali Erbil ile evleneceğim, bir tek o beni anlar" dedi.

Sevgilisi Onur Barış ile mutlu bir birliktelik yaşayan güzel şarkıcı Seren Serengil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e canlı yayında evlenme teklif etti. Saba Tümer’le Bugün programına konuk olan Seren Serengil’e Mehmet Ali Erbil sürpriz yaptı.

Programa telefonla bağlanan Erbil'e Serengil, "Ben Mehmet Ali Erbil ile evleneceğim, bir tek o beni anlar" dedi.

"Ama biz kardeşiz" karşılığını veren Mali'ye Seren Serengil, "Olsun sen sonradan hep kardeş oluyorsun zatan, biz baştan kardeş olalım" yanıtını verdi.

Bunun üzerine Mali, "Akraba evliliği olmaz çocuklarımız Allah korusun sakat doğar" diye konuştu.

Seren Serengil de buna karşılık, "Orada da sorun yok. Benim doğmuyor zaten biliyorsun" ifadesini kullandı.

Ünlü şovmen, "Seren evlilikte bana ağbeyine çekmiş. Bende onun babasına çekmişim" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Serengil, Mehmet Ali Erbil'in babası Öztürk Serengil ile huyları çok benzediğini belirterek, "Mehmet Ali’ye çok gülüyorum aynı babam gibi. Para kazanması, parayı harcama şekl, eşlerin,e etrafına olan bonkörlüğü aynı babamla" diye konuştu.

"SEVGİLİN OLMASINI İSTEMİYORUM"

Mehmet Ali Erbil'e "Sevgilin var mı?" diye soran Seren Serengil, "Yok" yanıtını alınca "Olmasın artık istemiyorum. Sen hepimizin sevgilisin, bir kişiye ait olduğun zaman olmuyor. Seni mutlu edecek, sana layık bir ismi ben daha tanımadım. İnşallah öyle birisi çıkar ve çok mutlu eder seni. sen çok iyi bir insansın çünkü" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine duygulanan ünlü şovmen, "Ah canım benim sen sevdiğin için öyle geliyor" dedi. BEYAZ GAZETE

'Mehmet Ali ile evleneceğim'