Ünlü Sanatçılar'dan kalp sağlığına destek

Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmeyi amaçlayan 'Kalbim Seninle' projesi 26 ünlüyü bir araya getirdi.

Proje, ünlülerin katılımıyla kalp hastalıklarında farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen yapımcılığını ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya ve Başak Çokan, üstlendiği projenin, özel konsept fotoğrafları Yaşar Saraçoğlu´nun objektifinden çıktı.

"Kalbim Seninle" projesinin fotoğrafları yıl boyunca farklı mekânlarda sergilenecek.

Projenin amacının bebek ve çocuk kalp sağlığı konusunda aileleri bilinçlendirmek olduğunu belirten Selçuk Kaya ve Başak Çokan, "Kalbim Seninle"nin bundan böyle her yıl farklı konseptlerde düzenli olarak gerçekleşeceğini ve böylece çocuklara ışık olmaya devam edeceklerini söylediler.

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çifti fotoğraf çekimlerine kızları Zeyno ile Yeşim Salkım Hakan Eratik çifti kızları Ada ile Ivana Sert oğlu Ateş ile ve Esra Erol da oğlu İdris Ali ile katıldı.

Fotoğraf Sanatçısı Yaşar Saraçoğlu´nun görüntülediği diğer ünlü isimler ise Mustafa Sandal-Emina Sandal, Selçuk Yöntem, Deniz Seki, Demet Şener, Mehmet Ali Erbil, Berna Laçin, Perihan Savaş, Oya Başar, Emel Müftüoğlu, Levent Özdilek, Emre Kınay, Sibel Turnagöl, Altan Gördüm, Nurseli İdiz, Irmak Ünal, Cengiz Semercioğlu, Burak Hakkı, Şirin Sever ve Ömür Gedik oldu.

Okyanus Koleji´nin destek verdiği projede, okulun öğrencileri de tüm bu sanatçılarla röportaj yaptı ve fotoğraf çekimlerine katıldı. Kalbim Seninle projesine destek veren ünlü isimler, çocukların sorularını içtenlikle yanıtlayarak, Türkiye´de kalp sağlığına gereken önemin verilmediğini belirterek, bu konuda herkesin bilinçlenmesi gerektiğine dikkat çekti.