'Tutarsa beşinci kocayı alacağım'

Geçtiğimiz günlerde kızını evlendiren ünlü tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün, artık evlenmeyeceğini söyledi. Ancak kızının ayakkabısının altına ilk kendi adını yazdığını belirten Belgün, "Bakalım tutacak mı? Bir de tutarsa bakın işe beşinci kocayı alacağım demektir" dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Şekerli Kahve programına konuk olan ünlü tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün, Beyaz Gazete'ye konuştu.

Artık evlenmeyeceğini söylen güzel sanatçı, "Dünya'da dört nikah üç cenaze yaşadım. Beşinci evliliği yapmaya niyetim yok. Ama önceki gün evlenen kızım Oylum’un ayakkabısının altına ilk ben adımı yazdım. Bakalım tutacak mı? Bir de tutarsa bakın işe beşinci kocayı alacağım demektir" diye konuştu.

Mesleki olarak gerek dizi gerekse tiyatro çalışmalarına tam hız devam ettiğini söyleyen Belgün, "Yeni teklifler de geliyor. Bakarsınız yeni dizilerde de oynarım" diyerek hayranlarına müjde verdi.

"TORUN SEVMEK İSTİYORUM"


Kızı Oylum'un evlenmesine en çok kendisinin sevindiğini belirten Belgün, "Allah herkesi mutlu etsin. Oylum'dan ve damadımdan ricam en kısa zamanda benim kucağıma bir bebek versinler. Çünkü artık torun sevmek, onunla oyanamak istiyorum" dedi.