Lady Güngör'den çok sert açıklamalar

Yıllarca mankenlik yapan efsanevi güzel Lady Güngör Bayrak, bugünün mankenleriyle ilgili çok sert açıklamalar yaptı. Deniz Akkaya'nın evlenmeden çocuk sahibi olmasına ateş püsküren Bayrak, Tuğba Özay'ı ise tanımadı.

Saba Tümer'le Bugün ekibine röportaj veren efsanevi güzel Lady Güngör Bayrak, bugünün mankenleriyle ilgili çok sert açıklamalar yaptı.

Çok güzel kızlar var, çoğu da üniversite mezunu ama davranış olarak baktığım zaman hiç üniversite mezunuymuş gibi gelmiyorlar, dikkatsizler gibi geliyor" diye konuşan Güngör Bayrak, "Bu kadar güzel, bu kadar tahsilli hanımların biraz cahilce ortalarda olması, soru sorulunca verdikleri ya da veremedikleri cevaplar beni çok şaşırtıyor" dedi.

Lady Güngör, isim vermediği bu mankenlere, "Bu güzel kızlarımız kendilerini fazla harcamadan, disiplinli hareket ederek, güzel evlilikler yapıp güzel çocuklar yapsın" tavsiyelerinde bulundu.

"BEN NİKAHSIZ ÇOCUK YAPMAZDIM"


Bir zamanları en gözde mankenleri hakkında ne düşündüğü sorulan Bayrak, şu yorumlarda bulundu:

Şenay Akay: "Biraz inişli çıkışlı bir yaşamı oldu. Olur tabi. Zannediyorum şimdi iş kadını."

Tuğba Özay: "Hangisiydi? Onun mankenliğini görmedim açıkçası."

Çağla Şıkel:
Çok beğeniyorum, güzel bir evlilik yaptı."

Deniz Akkaya: "İyi bir mankendir ama sonrada çalkantılı şeyler yaptı. Ben nikahsız çocuk yapmazdım."

Ebru Şallı:
Çok başarılı oldu. Çok ciciş, sessiz bir kız. İnanılmaz bir değişim geçirdi ve onun yaptığı şey Türkiye’de tek." BEYAZ GAZETE

Lady Güngör'den çok sert açıklamalar