Dünyayı kurtaracak Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı, Süpertürk adlı yeni sinema filminde tıpkı Süpermen gibi dünyayı kötülerden kurtaracak.

Taş fırın erkeği, Süpermen’e karşı! Tamer Karadağlı yakında sürpriz bir sinema filmiyle hayranlarını şaşırtacak. Karadağlı, yönetmenliğini yapıp, başrolünü oynadığı Süpertürk adlı filmde tıpkı Süpermen gibi gözlerinden ışınlar çıkararak dünyayı kötülerden kurtaracak. ‘Süpertürk’, dünyayı kötülerden korurken, onu düşmanlarından yakasına taktığı nazar boncuğu koruyacak. Filmde Süpertürk’ün sevgilisini ise Tamer Karadağlı’nın eski eşi Arzu Balkan canlandıracak.

Süpertürkle ilk kez yönetmen koltuğuna oturacak olan Tamer Karadağlı, “Tüm birikimimi yönetmenlik yaparak sergileyeceğim. ‘Süpertürk’, özellikle çocuklarında izleyeceği gözönünde bulundurularak kurgulandı ” dedi. Filmin konusu ise kısaca şöyle: Uzayda patlayan gezegenden gönderilen iki kapsülden biri Amerika’ya, diğeri ise Küçükkö y’e düşer. O kapsülden çıkan ‘Ekber’ 40 yaşından sonra süper güçlere kavuşup ‘Süpertürk’e dönüşür ve kötülere, “Kaçılın, ben geldim” der.


Tamer Karadağlı ve eski eşi Arzu Balkan’ın başrolleri paylaştığı filmde Suna Keskin, Atilla Arcan, Buket Dereoğlu, Necmi Yapıcı, Cem Emüler ve Murat Serezli de rol alacak.