Hollywood'un iki ünlü ismi anoreksiyaya ile karşı karşıya

Hollywood'un iki ünlü ismi anoreksiyaya yakalanmak üzere... Angelina Jolie ve Katie Holmes'ün yakınları, onları bu hastalığa yakalanmadan kurtarabilmek için çare arıyor

BRAD YEMEK YESİN DİYE YALVARIYOR
'Tomb Raider' isimli filmdeki formda ve kaslı görüntüsüyle hafızalara kazınan Angelina Jolie, annesini kaybettiğinden bu yana ciddi bir yeme bozukluğu yaşıyor. Ancak ünlü yıldız Brad Pitt'in genç bir asistanla flört ettiğine dair haberleri gazetelerde okuduğundan bu yana tamamen kontrolünü kaybetmiş durumda. 45 kiloya düşen Angelina Jolie, mağazalarda üzerine oturan giysi bulamıyor.


SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR
Bir yandan çocuklar, bir yandan da yoğun seyahatleri nedeniyle başını kaşıyacak vakte sahip olmayan Jolie, sık sık sinir krizleri geçiriyor. Anoreksiya ile karşı karşıya olan Jolie'yi yeniden hayata döndürmek için ne yapacağını bilemeyen Pitt, güzel oyuncuya yemek yemesi için yalvarıyormuş!

HOLLYWOOD İÇİN ÇOK ŞİŞKOYUM
Güzel oyuncu Katie Holmes, kilosuyla kafasını bozmuş durumda. Tom Cruise ile tanıştığı günlerde sağlıklı bir genç kadın olan Holmes, yıllar geçtikçe kilo konusunda takıntılı bir hale geldi. Televizyon dünyasından sinemaya geçiş yapmaya çalışan ancak bir türlü istediği çıkışı yakalamayan Holmes, her şeyin sorumlusu olarak kilolarını görüyor.


"ÇOK ŞİŞKOYUM!"
Genç oyuncu, yeterince zayıf olmadığı için Hollywood'da başarılı olamadığını düşünüyor ve her geçen gün daha çok kilo veriyor. Yakın arkadaşları Holmes'ü anoreksiya tehlikesi konusunda uyarsa da ünlü oyuncu onlara, "Hollywood için çok şişkoyum. Bir türlü yeterince zayıf olamıyorum" diye dert yanıyor. Tom Cruise'un ise eşinin zayıflığını hiç dert etmediği söyleniyor.