Matraş Deri'nin veliahtından şok iddia

Matraş Deri'nin veliahtı Emre Matraş, Sanat dünyasında ünlü bir pop yıldızı olma yolunda yürürken üçüncü albümüm çıktığı sıralarda ünlü yapımcı ve Esra Erol'un eşi Ali Özbir beni tehdit etti" dedi.

20 milyon dolarına ilk eşi tarafından haciz koydurulan Matraş Deri'nin veliahtı Emra Matraş Beyaz Gazete'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Sanat dünyasında ünlü bir pop yıldızı olma yolunda yürürken üçüncü albümüm çıktığı sıralarda, ünlü yapımcı ve Esra Erol’un eşi Ali Özbir beni tehdit etti" diyen, Matraş, "O dönem albümüm patlama yapmıştı. Bir gece Ali bey beni aradı ve dedi ki, 'senin menejerin seni bana sattı. O albüm benden çıkacak' dedi. Ben kabul etmedim ve telefonda tehditleşme başladı. Bir gün sonra rahmetli babam bana geldi. 'Oğlum ben seni yolda bulmadım. Bu adamlar çok tehlikeli ben seni bu adamların eline bırakamam piyasaya çıkan 30 bin albümü toplattım ve hepsini satın aldım. Sen bu şarkıcılık sevdasından vazgeçip hemen Avrupa ya gidiyorsun' dedi. Bene Ali Bey'i savcılığa şikayet etikten sonra 6 yıl boyunca yurt dışında yaşadım. Bu yüzden hayallerini kurduğum sanat aleminden koparıldım" şeklinde konuştu.

"NAFAKA YÜZÜNDEN PERİŞAN OLDUM"

Matraş, eski eşi Hale Keleş'le, boşanırken 2 milyon dolar tazminat, aylık da 22 bin lira nafaka ödemeyi tahahhüt etmişti. Maddi anlamda krize giren Matraş, aylık 22 bin liralık nafaka yüzünden perişan olduğunu da söyledi.

SES KAYITLARI VERECEK


"Eski eşim, her ay 22 bin lira alıyor. Bense burada elektrik ve su paramı ödeyemiyorum" ifadesini kullanan Matraş, "Eşim Yeşim 4 aylık hamile. İstediklerini yerine getiremiyorum. Eşimi doktor kontrolüne bile götüremiyorum!.Hale Keleş'ten boşanmak için bozuk psikoloji ve baskıyla imzaladığım tazminat sözleşmesi yüzünden aç kalıyorum. Mallarıma haciz konuldu. ilk eşim Hale Keleş'ten boşanınca alt üst oldum" diye konuştu.

Eski eşinin kendisini Adanasporlu futbolcu Anıl Karaer ile aldattığını ileri süren Keleş, eşinin 20 milyon dolarlık mal varlığına haciz koydurttu. Eşi için taksicilik yapan Matraş, "Günlük 100 TL'ye arkadaşımın taksisinde çalışıyorum" dedi.

"BU EŞİME DE 11 MİLYON DOLAR HEDİYE EDECEĞİM"

Firmadaki 11 milyon dolar değerindeki yüzde 25'lik hissesini Erçetin'e devreden Matraş şunları söyledi:

"Yeşim'i üzdüm ama o beni bırakmadı. Bebeğim ve çok sevdiğim eşime 11 milyon dolar feda olsun. Ben erkek olduğumu Yeşim ile evlendikten sonra anladım. O ve bebeğim huzurlu yaşasın, ben önemli değilim.

İlk eşimden üç kızım var, kızlarımı çok özledim. Oysa evlatlarım benden ayrı yemek yemezdi. Şimdi 1 yıldan beri yüzlerini göremiyorum. Eski eşimin tüm foyalarını ortaya çıkardım. Şimdi benden aldıklarını geri ödeyecek. Aile içi anlaşmazlık ve kıskançlıklar yüzünden bu hale geldim. Ben başından beri sanatçı olmak istiyordum. Bununla ilgili rahmetli babam çok destek verdi. Ancak O vefat ettikten sora ben ve tüm aile yetim kaldı. Annem bile zor durumda. Hatta hastane masraflarını bile ödeyemez hale geldi."