Galada 'eyvah ayvah' dedirten rezalet yaşandı

Kanyon'da yapılan Eyvah Eyvah filminin galası öncesi tam bir rezalet yaşandı. Medya yöneticileri ve bazı gazeteciler dahil pek çok davetli yaşanan karmaşa nedeniyle kapıdan geri çevrildi. Görevlilerin sert tavrı dikkat çekti.

BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği, Hakan Algül'ün yönettiği, Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın baş rolü oynadığı 'Eyyvah Eyvah 2' filminin Kanyon Alışveriş Merkezi'nde dün akşam yapılan galası sırasında organizasyon rezaleti yaşandı.

Davetlilerden bazıları kapıdan çevrildi. Haber yapmak için gelen bazı basın mensupları da içeri alınmayanlar arasındaydı. Davetiyesi olan gazetecilere bile basın kartlarının sorulması yaşananları özetlerken davetliler tepkilerini alkışlı protesto ile ortaya koydu.

Olaylar sırasında kapıda iri yarı korumalar tarafından davetliler tek sıra hizaya çekildi. Haber yapmak için galaya gelen bir kameraman organizasyon müdürü 'hanımefendi'nin talimatıyla korumalar tarafından yaka paça dışarı çıkarıldı.

Galada kötü muameleyle karşılaşan basın mensuplarının filmi protesto edeceklerini açıkladı.

GALA REZALETİ TWITTER'DE...

Filmin galasına girişte yaşanan rezalet ve alkışlı protesto bir çok medya mensubunun twitter mesajlarında da ayıplandı:

Haber 7 Yayın Koordinatörü Osman Ateşli mesajında "Galaya devat edilip de kapıdan geri çevrilmeye verilecek en iyi tepki 'Eyvah Eyvah' olur sanırım" derken, galaya katılanlardan Demet Cengiz B. Kanyon'da yaşananları paylaştığı mesajında şöyle özetledi:

"VIP izdihamının farkı nedir? İnsanların çantasının papucunun markası değişiyor, davranışı değişmiyor. Galaya girişteki kaos çok düşündürücü...

Cılız alkışlı bir protesto... Tam neyi protesto ettiler anlamadım. Patlamış mısır bitbiş olabilir mi?:)))

Ve bi cingar daa çıktı!!!

Davetiyeyle gelinen bi galada basın için ayrılan salona girişteki herifin teki 'basın kartlarınızı görelim' deyince hafif çaplı çatışma çıktı."