Tuğba Özay'ı böyle görenler şaşırıyor

Ünlü bir web sitesinde Tuğba Özay'ın bu fotoğrafını görenler şaşkınlıkları "Tuğba bu ne hal?" şeklinde dile getiriyor.

Tuğba Özay dailyrentalwebsite.com adlı siteyi bir günlüğüne kiralayarak özel mesajını ve fotoğraflarını paylaştı. Hayvan severliğiyle tanınan ünlü mankenlerden Tuğba Özay, www.dailyrentalwebsite.com adlı siteyi bir günlüğüne kiralayarak hayvan sevgisi içerikli mesajını ve fotoğraflarını paylaştı.

Ünlü mankenlerden Tuğba Özay, bir günlüğüne kiraladığı www.dailyrentalwebsite.com adlı internet sitesinde özel fotoğraflarıyla birlikte hayvan sevgisiyle ilgili mesajını yayınladı. Siteyi bugün, 365 dolar ödeyerek 24 saatliğine kiralayan Özay, mesajında şöyle dedi: "Onlarla yaşam bir başka güzel. Dostlukları çıkarsız. Koruyucu bir yoldaş. Bazen top oynar sizinle bazen suların içinde çocuklar gibi şen olur. Üzüntümüzü hisseder, dili olsa neler konuşur. Tek isteği şefkat... Sevgi... Onlarla dost oldukça insanoğlunun evrimini daha tamamlaya-madığını daha iyi anlayacaksınız. Unutulmamalıdır ki kendi türünü katleden tek canlı insandır. Şimdi sorarım size hangimiz daha hayvan?''

Siteyi bir ay önce açtıklarını söyleyen sitenin kurucusu Kamil Volkan Gündüz, "Sitemiz kısa sürede 32 milyon site arasında ilk 400 bine girmeyi başardı. 50 dolara kurduğum site, 10 binlerce dolar kazandıran bir proje haline geldi. Sitede evlilik teklifi de var, sevgiliye özel hediye de. Ancak sitemizin kurumsal şirketler tarafından reklam amaçlı kiralanmasına izin vermiyoruz. Siteyi ertesi gün kimin kiraladığı belli olmadığı için de merak uyandırıyor." Site, kansere yenik düşen Ceyla Gölcüklü'nün son mesajını yayınlamasıyla adından söz ettirmişti. Gündüz, Gölcüklü'nün mesajının yayınlanmasından bir gün sonra siteye 470 bin kez girildiğini de sözlerine ekledi.