Özcan Deniz: 'Şöhretin bedelini ödemekten sıkıldım'

Özcan Deniz, son dönemde hakkında çıkan haberlere yanıt verdi:

Hakkımda çıkan bir haber tahammülümü zorladı. Bu bir iddianame, yani biri benim dolandırıcı olduğumu iddia ediyor. Bu beni suçlu yapmaz ama benimle iş yapan veya yapacak olan insanların kafasında "acaba" oluşturur ve ne yaparsam yapayım lekesi kalır. Yine hiç bir alakam olmayan bir konuya sırf ünlü olmamdan dolayı çekiliyorum ve bunun bedeli bana ödettirilmeye çalışılıyor.

Daha önce de belirttim ama anlamak istemeyenlere tekrar söyleyeyim, benim, kardeşimin kurduğu ve global ekonomik kriz sonucunda ayakta duramayarak devretmek zorunda kaldığı Özgün Turizm şirketiyle hiç bir yasal ya da gayri yasal bağım yoktur.

Bu mahkeme kararıyla da ispatlanmıştır. Yani Türkiye Cumhuriyeti'nin bir mahkemesi benim bu şirketle hiçbir ilgim olmadığını karara bağlamışken halen benim bu şirketle ve borçlarıyla ilişkilendirilmeye çalışmam yine şöhretli olmanın bir sonucudur ve maalesef bundan çıkar sağlamak isteyen, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerini dahi hiçe sayan kötüniyetli kişiler bulunmaktadır. Bu konuda adımın geçme nedeni kolay ulaşılabilir ve tedirgin edilerek alacaklıların en kolay yoldan "alacaklarını" tahsil edebilecekleri isim olarak görünüyor olmamdır.

Özcan DENİZ


Mynet