Mehmet Ali Erbil, 'Sübyancı' dedi niye affedeyim?

Ece Erken'in kendisine attığı mesaj nedeniyle dava açmaktan vazgeçtiğini öne sürdüğü Mehmet Ali Erbil, “Niye affedeyim? Nereden çıkarıyor? Konuyu avukatıma verdim, her şeyle o ilgileniyor” dedi

Mehmet Ali Erbil kendisine hakaret mesajı atan sunucu Ece Erken’e dava açmaktan vazgeçtiği iddiasını yalanladı. Erken, geçen hafta bir süredir küs olduğu Demet Akalın ile onun yakın arkadaşı Elif Güvendik’in Mehmet Ali Erbil’in evine oturmaya gittiklerini ve kendisinin dedikodusunu yaptıklarını öğrenmiş ve öfkelenip Erbil’e “Doğan abiyle adımı çıkarıyorsanız, ben de artık konuşuyorum. Sübyancılığını, bütün arkadaşlarıma sarktığını, Pelin’e de (Sönmez) sarktığını herkes biliyor. Pelin’de mesajların duruyor. Ben gerçekleri yazıyorum. twitter’da o paralı karıları, Elif’le Demet’i üstüme salıyorsun” yazılı mesaj göndermişti.
Demet Akalın “Kariyerini bitireceğim” dediği Erken’e dava açağını söylemişti. Bunun üzerine Erken ise “Ben küfürlü konuşan birisi değilim. Herkes beni de, onları da iyi tanıyor. Zaten Mehmet Ali Erbil dava açmıyormuş. Stelyo ile haber gönderdi. Demet ile Elif dava açsınlar. Zaten ben onlardan önce davrandım” diye açıklama yaptı.

“Arkadaşı 33 yaşında”

Ece Erken için “Bunca yıllık sanat hayatımda ben böyle bir ağız, böyle bir çirkinlik görmedim” diyen Erbil ise “Onu niye affedeyim? Kimseyle haber göndermedim. Nereden çıkarıyor? Ben konuyu avukatıma verdim, her şeyle o ilgileniyor. Ne aşamada olduğunu şu an bilmiyorum. Ama affetmem sözkonusu değil. Bana sübyancı yazmış, arkadaşlarıma asılıyorsun falan demiş. Sübyancılık yaptığımı söylediği arkadaşı Yeliz de (Şar) 33 yaşında... Pelin’i de menajerim Stelyo (Pipis) aramış, kız da ‘Yok böyle bir şey nereden çıkarıyor? Beni alet ediyor’ demiş. Sözüm ona Pelin’e tacizkar mesajlar çekmişim. Hayır, benim tarzım değil. Ben hayatımda böyle bir mesaj çekmedim. Aman aman bu tarz insanlar benden uzak olsun” diye konuştu.

Mehmet Ali Erbil,  'Sübyancı' dedi niye affedeyim?

TANIKLIK YAPACAK
Mehmet Ali Erbil, Demet Akalın’ın hakaret mesajı nedeniyle Ece Erken aleyhine açtığı tazminat davasında da tanıklık yapacağını açıkladı.