Kraliçenin arkadaşı intihar iddialarına yanıt verdi

Balkondan düşüp hayatını kaybeden Aslı Baş'ın arkadaşları intihar iddialarına yanıt verdi

Muğla’nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Beldesi’ndeki Club Flipper Tatil Köyü’nde kalan Miss Model Of Turkey Yarışması’nın 2003 yılı kraliçesi Aslı Baş, kaldığı otelin üçüncü katındaki odasının balkonundan düşerek hayatını kaybetti. 32 yaşındaki Baş, saat 03.00 sıralarında yaklaşık 7 metrelik yükseklikten taş zemine düşerek ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Baş, kurtarılamadı. Baş’ın beyin travması sonucu yaşamını yitirdiği ifade edilirken, balkonda alkol alan mankenin bir anda dengesini kaybederek düştüğü iddia edildi. Aslı Baş’ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

"İLİŞKİMİZ YOKTU"

Jandarma, Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer ile 4 otel görevlisinin ifadesini aldı. Baş’ın, otelin sahibi Ahmet Bayer ile ilişkisinin olduğu öne sürülürken, iddiaları yalanlayan Bayer, “Kendisiyle 4-5 yıl önce tanışmıştık. Tatile geleceğini söyleyince davet etmiştim. Hâlâ şoktayım” dedi. Turizmci Bayer, 2006’da Bodrum’da tüplü dalış yaparken vurgun yemiş ve boynundan aşağısı felç olmuştu.

Arkadaşı şokta: "Hayat doluydu"

ASLI Baş’ın en yakın arkadaşı ve çalıştığı Antalya’daki Esline Ajans’ın sahibi Esra Keskinol, şunları söyledi: “En son 22 Mayıs’ta Antalya’da defileye çıktı. Son zamanlarda İstanbul’da işleri iyi değildi. Bir yerde çalışmaya başlayacaktı ama olmadı. O da ağabeyinin şantiye işleri yaptığı Bodrum’a gitmişti. Hayat dolu bir kızdı. İntihar etmiş olabileceğini düşünmüyorum. Çok sinirli hareketleri vardı ama bugüne kadar hayatına son verecek şeyler yaptığını ne gördüm ne de duydum. Son birkaç aydır böbreklerinden rahatsızlığı vardı. Onunla ilgili Almanya’ya gitmişti” diye konuştu.

Habertürk