Sırrı Sakık'dan Cihangir'de romantik açılım!

Açılımların en romantiğini BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık yaptı.

  Giyimine gö ; sterdiği ö ; zenden dolayı ' Milano Milletvekili ' diye anılan BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık ' ın , TRT eski spikerlerinden Gü ; l Selç ; uk ile aşk yaşadığı iddia edildi . İkili ö ; nceki gece Cihangir ' deki Meyra adlı kulü ; pte sarmaş dolaş eğlenirken gö ; rü ; ldü ; . . .

ROMANTİK İKİLİ

Şıklığı ve zarafetiyle bilinen ve hakkın da ' Milano Milletvekili ' diye espriler yapılan Sakık , ö ; nceki gece İstanbul Cihangir ' de Meyra adlı kulü ; pte eski TRT spikerlerinden Gü ; l Selç ; uk ile sarmaş dolaş eğlenirken gö ; rü ; ldü ; . İkilinin bir sü ; redir birlikte olduğu ve Sırrı Bey ' in , Selç ; uk ' la buluşmak iç ; in sık sık İstanbul ' a geldiği iddia ediliyor

GÜ ; L ' Ü ; TANIMAM


Gü ; l Selç ; uk , Sırrı Sakık ' la Meyra ' da birlikte olduklarını , ancak sarmaş dolaş eğlenmediklerini sö ; yleyip , ' Sadece arkadaşız ' dedi . Selç ; uk ' un adını ve o geceyi hatırlamakta zorlanan Sakık ise , ' Oğlum , yeğenim , danışmanım ve şofö ; rü ; mle otururken gelip masamıza oturdu . Kendisini fazla tanımam ancak masamıza gelince bir sü ; re oturmak durumunda kaldık . Bahsedildiği gibi bir ilişkimiz yok . Belki kendisi bö ; yle bir şeyi servis yapmıştır ' dedi .

Olayın ortaya ç ; ıkmasından sonra ö ; zel aç ; ıklamalarda bulunan Gü ; l Selç ; uk , ' ' Evet kahve iç ; tik . Cihangir ' deki mekan , evimin tam karşısı . Sırrı Bey ' i tesadü ; f gö ; rdü ; m . Selamlaştık ve bir kahve iç ; tik . Asla bö ; yle bir şey yok . siyasi bir insanı karalamak iç ; in yapılan bir rezillik . Hem benim ç ; alışmış olduğum kurumun pozisyonu hem de Sırrı Bey ' in siyasi kimliği bö ; yle rezilce bir haber yapılmasına ortam oluşturdu . Kendim ve Sırrı Bey adına gerç ; ekten ü ; zü ; ldü ; m ' dedi . . .

Mynet