Başka birisiyle olmasına katlanamam, içim kaldırmaz.

Arzu Balkan, eski eşi Tamer Karadağlı'yı başka bir kadınla görmenin içini acıtacağını söyledi: Başka birisiyle olmasına katlanamam, içim kaldırmaz.


Önceki gün, Çaba ve Türk Eğitim Derneği yararına Four Seasons Hotel'de düzenlenen kermese katılan Arzu Balkan, gazetecilerle yaptığı sohbette özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Balkan artık, 'Eski eşiniz Tamer Karadağlı ile yeniden biraraya gelecek misiniz?' sorularını duymak istemediğini söyledi.

DOSTLUĞUMUZ BİTMEDİ

"Biz zaten hiçbir zaman küsmedik, birbirimizi incitmedik" diyen Balkan, sözlerine şöyle devam etti: "Evliliğimizi bitirdik ama dostluğumuzu bitirmedik..." Balkan, "Başka birisiyle evlenmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Tabii, neden olmasın. Hayatın bize ne getireceği belli değil ki. Bu Tamer de olabilir, başka biri de. Erkeklere karşı düşmanlığım yok, evliliğe de tövbe etmiş değilim." Balkan, "Sizin başka biriyle evlenmenizi Tamer Bey nasıl karşılar?" sorusuna ise; "Kimse istemez, kolay bir şey değil. Ben de onun başkasıyla olmasına katlanamam. İçim kaldırmaz ve üzülürüm" yanıtını verdi.