Emine Ün bu duruma ne diyecek?

Emre Kınay, bir davete kızı Duru ve iki aydır birlikte olduğu oyuncu şahika Koldemir ile birlikte katıldı.

 
Sihirli Anahtar Cast Ajansı ' nın partisi , birç ; ok ü ; nlü ; yü ; bir araya getirdi . Partinin konukları arasında Emre Kınay da vardı . Kınay kutlamaya Emine Ü ; n ' le evliliğinden dü ; nyaya gelen kızı Duru ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi şahika Koldemir ile katıldı . ' Sensiz Yaşayamam ' ın setinde tanıştığı Kınay ' la iki aydır beraber olan Koldemir ' in , Duru ' ya da kendini sevdirdiği gö ; zden kaç ; madı .

Aramız ç ; ok iyi

Parti boyunca kü ; ç ; ü ; k Duru ' yu kucağından indirmeyen şahika Koldemir , beraberliğiyle ilgili sorulara ' Emre ' yle iki aylık bir ilişkimiz var . Ç ; ok mutluyuz . Duru ' yla da aram ç ; ok iyi ' diye yanıt verdi . Onun Duru ile samimiyeti , ilişkinin kısa sü ; rede ciddiyet kazandığı , hatta yakında bir nikah haberi duyulabileceği şeklinde yorumlandı .

Ne kadar gü ; zel bir fotoğraf

Emine Ü ; n , kızı Duru ile Şahika Koldemir ' in yakınlığı hakkında şu yorumu yaptı : ' Ne gü ; zel fotoğraf , ne gü ; zel manzara . Ç ; ok mutlu oldum , ç ; ü ; nkü ; benim iç ; in ö ; ncelikle kızımın psikolojisi ö ; nemli . Demek Duru mutlu , keyifli , ne gü ; zel . . . Benim kalkıp bu gö ; rü ; ntü ; ye ters bir şey sö ; ylemem imkansız ' dedi . ( Mynet )