Tanem Sivar ilk kez konuştu

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün TV'de ilan-ı aşk ettiği sunucu sevgilisi Tanem Sivar ilk kez konuştu

 
9 yıldır ciddi bir ilişkisi olmayan Beyazıt Ö ; ztü ; rk ' ü ; n kalbini ç ; alan Tanem Sivar ilişkisinin nasıl başladığını anlattı : &ldquo ; Beyaz ' ın benim gibi doğal olması hoşuma gitti&rdquo ;

Ü ; nlü ; şovmen Beyazıt Ö ; ztü ; rk ( 41 ) ö ; zel hayatındaki sessizliğini sunucu Tanem Sivar ( 30 ) ile bozdu . Geç ; en Cuma gü ; nü ; yayınlanan Beyaz Şov ' da ilişkisini kabul ederek yeni aşkı Tanem ' e selam gö ; ndermeyi de ihmal etmedi . Ü ; nlü ; şovmenin canlı yayındaki bu itirafının ardından gö ; zler Tanem Sivar ' a ç ; evrildi . Sivar ilişkisiyle ilgili ilk kez VATAN ' a konuştu . İşte gü ; zel sunucunun aç ; ıklamaları :

&ldquo ; Beyazıt ' ın canlı yayındaki ilişki itirafı beni ç ; ok mutlu etti , gururlandırdı . Aslında bizim ilişkimizin ö ; zeti Beyazıt ' ın programında sö ; ylediklerinden ibaret . Yani evet beraberiz ve bunu saklamıyoruz . Yarın ne olacağını da bilmiyoruz . Beyazıt ile Acun ' dan ( Ilıcalı ) ve bir takım başka programlardan dolayı aynı ortamlarda bulunduk . Ama hepsi , iş ç ; erç ; evesinde idi . Acun dışında da benim Beyazıt ile tanışmam aslında ç ; ok yakın ortak dostlarımız vesilesiyle oldu . Onunla ç ; ok gü ; zel , şeker bir arkadaşlığımız vardı .

California ' da okudu


Ortak ç ; evremizden dolayı ikimizinde birbirimizle ilgili , hayata dair az ç ; ok fikrimiz vardı . Yani neyiz , nasıl duruyoruz biliyorduk . 2 hafta ö ; nce de bir arkadaş ortamında biraraya geldik ve ilişkimiz o zaman başladı . Galiba ikimizde birbirimizin ç ; ok doğal oluşunu sevdik . Ç ; ü ; nkü ; kamera ö ; nü ; nde neysek arkasında da aynıyız . Acun ' la 5 senedir birlikte ç ; alışıyorum . Ç ; ok sevdiğim arkadaşlarım oldu ama bu camiadan birileriyle ilişki yaşamak daha ç ; ok korktuğum , ü ; rktü ; ğü ; m bir konuydu . Ç ; ü ; nkü ; gö ; z ö ; nü ; nde olmayı hiç ; istemedim , istemiyordum da . Ama kısmet işte . &rdquo ;

New York ' ta doğup , California ' da bü ; yü ; yen Tanem Sivar , San Diego State University iletişim bö ; lü ; mü ; mezunu . Sivar ' a şö ; hret kapıları 5 yıl ö ; nce aç ; ıldı . Manken Tuğç ; e Kazaz ' ın evlenmesi ü ; zerine &ldquo ; Acun Firarda&rdquo ; programı iç ; in sunucu arayışı iç ; ine giren Acun Ilıcalı ' nın yolu Tanem Sivar ile kesişti . Deneme ç ; ekimi iç ; in Ilıcalı ' nın yanına giden Sivar doğallığı sayesinde programın sunucusu olmayı başardı . Acun Ilıcalı ' nın vazgeç ; ilmezi olan Tanem Sivar son olarak da &ldquo ; Yetenek Sizsiniz&rdquo ; programını sunmuştu . Kısa sü ; rede fun kulü ; pleri oluşan Tanem ' in binlerce hayranı var . ( Vatan )