Gülben: 'Hülya az bağış yaptı'

Gülben Ergen 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyası için Hülya Avşar'ın az bağış yaptığını söyledi.

  Geç ; tiğimiz gü ; n ' Ç ; ocuklar Gü ; lsü ; n Diye ' kampanyası sohbetleri iç ; in Beykent Ü ; niversitesi ' nde bulunan Gü ; lben Ergen , 10 ü ; niversitede sö ; yleşi yapacaklarını sö ; yledi .

Beykent Ü ; niversitesi ' nin beşinci olduğunu sö ; yleyen ve daha beş ü ; niversitede bulunacaklarını belirten Ergen , ö ; zel ü ; niversiteler ile devlet ü ; niversiteleri arasında kıyaslamada yaptı . Ergen , ' Devlet Ü ; niversiteleri daha duyarlı . Ç ; ü ; nkü ; orada okuyan ç ; oğu ö ; ğrenci anaokuluna gitmememişler . Bizim gittiğimiz kö ; ylerde bulundukları iç ; in anne ve babaları bizzat o zorlukları oralarda ç ; ekmişler . Bu aç ; ıdan devlet ü ; niversitelerinde maddi manevi daha fazla katılımcı var ' dedi .

' Ç ; ocuklar Gü ; lsü ; n Diye ' kampanyası adına yapılan kartvizitin altına Gü ; lben Ergen iç ; in anaokulu mezunu yazdıklarını ve bunun ç ; ok hoşuna gittiğini belirten Gü ; lben Ergen , 23 Nisan ' da Tokat ' a ilk anasınıfını aç ; acaklarını sö ; yledi .

Demet Akalın , Fulden Uras , Hü ; lya Avşar gibi ü ; nlü ; isimlerin kampanyada bağışta bulunduğunu da sö ; yleyen Gü ; lben Ergen Hü ; lya Avşar ' ın az bağış yaptığını gü ; lerek vurguladı .
Ayaklı Gazete