Yeşim Salkım'ın duygu dolu anları

Lösemili çocuklar yararına düzenlenen defile de kızı gelinlik giydi Yeşim Salkım gözyaşlarına boğuldu


Grand Hyatt İstanbul'daki defilede Sanem Balcı, İrem Benli, Derya Çimen, Funda Güngör, Mine Manavoğlu, Julia Nittu, Bahar Noyan, Pelin Suade, İpek Tanrıyar, Duygu Ulaş, Sevil Uyar, Hülya Yiğitalp podyuma çıktı.

Yeşim Salkım'ın duygu dolu anları

Vakfın icra kurulu üyelerinden, modacı Mehmet Köymen'in hazırladığı defilenin finalinde Yeşim Salkım'ın kızı Gizem Salkım gelinlikle podyuma çıktı. Kızını podyumda gelinlikle gören Yeşim Salkım gözyaşlarına boğuldu. Yeşim Salkım gecceye eşi Hakan Eratik'le katıldı.

Yeşim Salkım'ın duygu dolu anları

Ünlü oyuncu defileden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.. Yeşim Salkım röportajın sonunda kendisine sorulan ‘Yeniden hamile kalmak ister misiniz?’ sorusuna ‘Olabilir kısmet isterim tabi’ diyerek eşine gönderme yaptı..

Yeşim Salkım'ın duygu dolu anları


'Beren Saat’i beğenmediğini onun yerine çocuk olmayan, kariyerli oyuncuları beğendiğini, örnek olarak da Fahriye Evcen ile Bennu Gerede’yi gösteren Yeşim Salkım, Cem Yılmaz için de ‘Onlar yokken ben vardım!’ ifadesini kullandı.

Yeşim Salkım'ın duygu dolu anları

Defile öncesi Yeşim Salkım’ın küpesi açık arttırmayla 7 milyara Gülay Özmen’e satıldı.

Yeşim Salkım'ın kızı Gizem ise 'Oyunculuk düşünüyorum ama magazin dünyası bana göre değil duygusal bir yapım var o yüzden tiyatro yapmak istiyorum' dedi.