En kötü karakter Eyşan

Ünlü erkek dergisi Maxim, yeni sayısında birbirinden kötü karakterlere yer verdi. İşte 'Star Wars' serisinin baş kötüsü Darth Vader'dan, ATV'nin ünlü dizisi 'Ezel'deki Eyşan'a en kötüler listesi...

 
JOKER
' Batman ' filmlerinin ü ; nlü ; kö ; tü ; sü ; Joker ' i tanımayan var mıdır acaba? Eğer hatırlamıyorsanız bile kendisini şu replikle size hatırlatalım : ' Planları olan bir adam gibi mi gö ; rü ; nü ; yorum? Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan bir kö ; peğim . Onlardan bir tanesini yakaladığım zaman , ne yapacağımı bilemem . Kurulmuş dü ; zeni alt-ü ; st ederim . Ben kaosun bir ajanıyım . '

İZZET
Kö ; tü ; lerin en kö ; tü ; sü ; Erol Taş hiç ; bir filmde ' Ö ; ksü ; zler ' deki kadar ç ; irkinleşmedi . Canlandırdığı ' İzzet ' karakteri dilenci adaylarını daha bebekken kaç ; ırır , gö ; zlerini dağlar , bileklerini kangren yapıp , sakat bırakırdı . Sonra da bü ; tü ; n kapkaç ; numaralarını onlara ö ; ğretirdi .

DARTH VADER
' Star Wars ' serisinin baş kö ; tü ; sü ; , eski jedi , yakışıklı Darth Vader her ne kadar eskisi kadar konuşmasa da , telepatik boğaz sıkma ö ; zelliği , ustası olduğu jedi kılıcı ve gezegen patlatan ' Ö ; lü ; m Yıldızı ' ile tam bir baş kö ; tü ; .

TECAVÜ ; ZCÜ ; COŞKUN
Onunla gece kulü ; plerinde ya da ara sokaklarda karşılaşabilirsiniz . Ç ; oğu zaman Nuri Alç ; o gibi iç ; kiye hap atma zahmetine bile girmez . Olayı nettir : O bir tecavü ; zcü ; dü ; r .

MALMOT
Bir neslin ç ; ocukluk yıllarını kabusa ç ; eviren ' Clementine ' isimli ç ; izgi film , histerik mü ; ziğiyle de hafızalara kazındı . Nitekim ateş adam Malmot daha ü ; ç ; yaşında herkesin beynine cehennem teması yerleştirdi . Kısaca psikopat bir karakterdi .

İSKENDER BÜ ; YÜ ; K
' Kurtlar Vadisi ' ç ; ok bü ; yü ; k kö ; tü ; ler gö ; rdü ; ama hiç ; biri İskender kadar popü ; ler olmadı . İskender , devlet adına adam ö ; ldü ; rerek girdiği farklı dü ; nyada gerç ; ek bir kö ; tü ; oldu .

LEX LUTHOR
' Sü ; perman ' in en azılı dü ; şmanının daha kö ; rpecik bir genç ; ken dö ; kü ; len saç ; larının acısını dü ; nyadan ç ; ıkarmak istemek gibi bir takıntısı vardı . Babası Lionel ' i ö ; ldü ; rü ; p , kö ; tü ; lü ; k tacını başına geç ; irdikten sonra ilk işi de Clark Kent ' in sevgilisi Lana ile evlenmek oldu .

J . R .
' Dallas ' ın petrol zengini ailesi Ewing ' lerin dü ; zenbaz oğlu JR , elinden dü ; şü ; rmediği viskisiyle zamanında Tü ; rk izleyicisinin en ç ; ok kızdığı isimlerden biriydi .

HANNIBAL LECTER
Aslında o tam bir gurme . . . Ama onun canını ç ; ektiren şey ; insan eti yemek . . . Hatta diğer insanları da bu zevkten mahrum bırakmamak iç ; in ç ; aktırmadan onlara da yedirmek .

GARGAMEL
' Şirinler ' den nefret ediyorum! ' nidalarıyla tanınan Gargamel , kedisi Azman ve yeğeniyle birlikte bir tü ; rlü ; amacına nail olamadı .

AJAN SMITH
' Matrix ' in kralıyken Neo ' nun gelişi ile bü ; tü ; n karizmasını yitiren Smith de kö ; tü ; ler listesinin en ü ; st sıralarında yer aldı .

ANGEL AYES
' İyi , Kö ; tü ; ve Ç ; irkin ' filminin tahmin edildiği ü ; zere en kö ; tü ; sü ; ydü ; .

SELİM
' Barda ' filminde Nejat İşler ' in oynadığı Selim karakteri , Taksim ' de bir mekana psikopat arkadaşlarıyla girip iç ; eridekilere kan kusturuyordu . Hatırlarsanız , filmin sonunda hapishanede dö ; vü ; lü ; yordu .

FERHUNDE
' Ferhunde ' ekranların salya sü ; mü ; k dizisi ' Yaprak Dö ; kü ; mü ; ' nü ; n en renkli karakteri . . . En azından yü ; zü ; gü ; lü ; yor .

BILL
' Kill Bill ' serisinde gelin kızımızı karnında bebeğiyle dü ; ğü ; n gü ; nü ; nde katleden Bill ' i anlatacak en iyi şey ; ikinci filmde Uma Thurman ile karşılaştıkları sahnede ona ettiği laftı : ' Ben adam ö ; ldü ; ren bir p . ç ; im ve benim gibilerinin kalbini kırmanın yol aç ; tığı sonuç ; lar vardır . '

İSKELETOR
He-man ' in bü ; yü ; k dü ; şmanı İskeletor , ç ; aktırdığı şimşekleri , ç ; irkef suratı ve haince planlarıyla ç ; izgi kö ; tü ; lerin en kö ; tü ; lerinden . . .

POISON IVY
' Ivy ' bir kız arkadaşına yatılı misafir olup , kızın babasını baştan ç ; ıkarır ve annesinin intihar etmesine yol aç ; ar . O zamanlar 17 yaşındaki Drew Barrymore ' un filmdeki sahneleri unutulmazlar arasındaki yerini ç ; oktan aldı .

JOHN MILTON
' Şeytanın Avukatı ' nda Keanu Reeves ' i yoldan ç ; ıkartıp , dü ; nyaya yaymayı amaç ; ladığı pisliklerine onu da alet etmek isteyen bu karakteri de unutmamak lazım .

FREDDY KRUEGER
' Elm Sokağı ' sakinlerinin kabusu olan , yanık yü ; zlü ; ç ; irkinlik abidesi kö ; tü ; Freddy , insanların rü ; yalarına girip , onların en bü ; yü ; k korkularını gerç ; eğe ç ; evirdi .

EYŞAN
' Ezel ' dizisi artık bir fenomen . . . Bu fenomeninin doğmasında en fazla paya sahip isimlerden birisi de Cansu Dere . . . TV dizileri arasında ' Kö ; tü ; kadın ' deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Dere , dü ; zgü ; n fiziği ve melek gibi yü ; zü ; yle dizideki tü ; m erkekleri parmağında oynatıyor . Zamanında ç ; ok sevdiğini sö ; ylediği Ö ; mer ' e yaptıkları bile bu listede yer alması iç ; in yetiyor da artıyor bile . . .