Tuba'nın yeni dizisi başladı

Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi olan Gönülçelen, dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi.

Başrollerini Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin'in paylaştığı Gönülçelen dizisi, dün gece ilk bölümü ile ekranlara geldi. Son olarak Asi dizisiyle ekranlara gelen Tuba Büyüküstün, Türkiye'nin en güzel dizi yüzlerinden birisi olan bir oyuncu.

Yeni dizisi Gönülçelen'de çingene bir çiçekçi kızı oynayan Tuba Büyüküstün'ün dizideki adı ise "Hasret". Cansel Elçin ise, yurtdışında eğitim aldıktan sonra ülkesine dönen bir akademisyen. Müzik üzerine çalışan ve dizideki ismi Murat olan Cansel Elçin, 6 ay sonra büyük bir müzik gösterisi gerçekleştirecektir ve bu gösteri için de kendisine bir assolist aramaktadır.

Uzun denemelerin ardından aradığı sesi bulamayan Murat, bir kenar mahallede gittiği düğünde Hasret'in sesini dinler. Hasret ise yaşadığı yerin verdiği eğitimle, oldukça kabadır. Sesini beğenmediğini düşenen Murat'a kızan Hasret, kendisinin hayatını değiştirecek insanın Murat olduğunu bilmemektedir.

Murat'a kızdığını gören ve ablasının intikamını almak isteyen Hasret'in kardeşi ise, Murat'ın cüzdanını çalar. Bu cüzdan ise, Hasret ile Murat'ın tanışmalarını sağlayacak bir aracı olur.

Daha sonra cüzdanı Murat'a geri götüren Hasret, bunun karşılığında kendisine eğitim vermesini ister. İlk başta olumsuz bir cevap veren Murat, daha sonra yakın arkadaşı ile büyük bir iddiaya girer. 6 ay sonra düzenleyeceği gösteriye assolist olarak Hasret'i eğiteceğini söyleyen Murat, bu gösterinin sonunda ise Hasret'in diva olacağını iddia eder. Arkadaşı ise bunun mümkün olmadığını söyleyince, Murat ve arkadaşı arasında büyük bir bahis başlar. Hasret 6 ay sonra bir hanımefendi olabilir mi olamaz mı?

Bu süreçte birbirlerini tanıyan Hasret ve Murat'ın birbirlerine karşı aşk dolu düşünceler besleyeceği dizide Murat'ın, Türkiye'nin gerçeklerini ise tanıma fırsatı olacaktır. Çünkü Murat, sürekli yurtdışında eğitim almıştır... Bu zor süreçte Hasret'in neler yapacağı ise merak konusu...

Gönül Çelen dizisi 2. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın...